Lihakuutioiden ruskistaminen pannulla

Porsaan ja naudan kuutiot ruskistuvat hyvin, kun pannu on riittävän kuuma.
1. Vaihe
Kuten aina lihaa ruskistettaessa, pannu saa olla kuuma! Vaikka lihakuutiot olisivat lämmenneet huoneenlämmössä ennen ruskistamista, lihan ja pannun välinen lämpötilaero jäähdyttää pannua ja liian viileä pannu ei paista lihaa kauniiksi. Kun pannu on kuuma, öljy alkaa väreillä sen pinnassa.
2. Vaihe
Älä lataa pannua liian täyteen, jottei se jäähtyisi liikaa. Ruskista kuutiot siis pienissä erissä ja anna niiden ruskistua rauhassa ilman jatkuvaa kääntelyä.
3. Vaihe
Kun kuutiot alkavat saada kauttaaltaan väriä, voit pienentää lieden lämpöä. Mausta lihakuutiot vasta ruskistamisen jälkeen ja jatka kypsentämistä hauduttamalla.