Lihan valmistaminen
– parasta ruoanlaitossa
Valitse nauta tai possu, haluamasi valmistustapa tai
tuotetyyppi; Lihakoulun monipuoliset vinkit ja videot
opastavat sinua lihan käsittelyssä
HK.fi
Lihakoulu
Valitse nauta tai possu, haluamasi valmistustapa tai
tuotetyyppi; Lihakoulun monipuoliset vinkit ja videot
opastavat sinua lihan käsittelyssä
"Lue ruokaohjeet aina hyvin tarkkaan. Tämän jälkeen ala rohkeasti rikkomaan sääntöjä. Ruoanlaitto on taidetta, ei avaruusfysiikkaa."
Timo Turkka
Ruokasisällöntuottaja, HK
Kylmäketju, eli oikeaoppinen lihatuotteiden kuljetus ja säilytys on a ja o etenkin kesäkuumalla, jotta tuotteet pysyvät luvattuun käyttöpäivään asti moitteettomina.
Kunnon työvälineillä lihan leikkaaminen käy käden käänteessä. Panosta siis laadukkaaseen veitseen ja tukevaan leikkuulautaan, niin lihan valmisteluvaihe nopeutuu huomattavasti.
Porsaan fileepihvit kypsyvät pannulla nopeasti, kun pihvit ovat huoneenlämpöisiä ja pannu riittävän kuuma. Lue muutama yksinkertainen vinkki ja onnistut varmasti porsaanpihvien paistossa!