Valitse eläin
Valitse eläin
Ruhon osa
Valitse ruhon osa
  1. Poski
  2. Niska / Kassler
  3. Etuselkä
  4. Ulkofilee
  5. Sisäfilee
  6. Kinkku
  7. Kylki
  8. Lapa
  9. Potka

Porsaanliha

Porsaanlihassa on paljon valkoisia lihassoluja, mikä tekee siitä naudanlihaa vaaleampaa. Sidekudosta porsaalla on vähemmän kuin naudalla. Porsaanliha on hienosyistä ja mureaa eikä sitä tarvitse juuri raakakypsyttää. Mureimmat ruhonosat eli ulko- ja sisäfilee sijaitsevat porsaan kyljysselässä. Vastoin yleistä käsitystä porsaanliha on vähärasvaisempaa kuin naudanliha.

Alla näet porsaan eri ruhonosat ja voit katsoa niille sopivat käsittelyvinkit.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.