Kalvon poistaminen naudan rinnasta

Ennen naudan rinnan kypsentämistä sen pinnasta poistetaan kalvot ja ylimääräinen rasva.

1. Vaihe

Työnnä terävä veitsi kalvon ja lihan väliin. Naudan rintalihas on melko kova, joten voimaa saa käyttää.

2. Vaihe

Ala viiltää kalvoa ja rasvaa irti. Pidä toisella kädellä kalvoa tiukkana, niin sen irroittaminen käy helpommin.

3. Vaihe

Kun pääset lihan päähän saakka, käännä veitsi toisin päin ja irroita kalvopala kokonaan.

4. Vaihe

Toista vaiheita 1-3, kunnes kalvo on kokonaan irroitettu.


Katso ohjeet myös naudan rinnan keittämiseen ja herkulliseen lihakeittoon.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.