Kalvon poistaminen naudan ulkofileestä
Naudan ulkofileen pinnassa olevan kalvon voit poistaa terävällä veitsellä ja seuraavin ohjein.
1. Vaihe

Työnnä teräväkärkinen veitsi kalvon ja lihan väliin.
2. Vaihe

Viillä kalvoa irti lihasta veitsen terän ollessa vaakatasossa. Pidä toisella kädellä kiinni irtoavasta kalvosta ja pidä se kireänä. Viillä kalvo irti fileen päähän saakka.
3. Vaihe

Käännä veitsen terä toiseen suuntaan ja viillä kalvon toinenkin pää irti. Pidä edelleen toisella kädellä kalvoa kireällä.
4. Vaihe

Toista kuvien 1-3 vaiheita, kunnes kalvo on kokonaan poistettu.
Katso ohjeet myös naudan ulkofileen leikkaamiseen, maustamiseen sekä paistamiseen.
Muut käsittelyvinkit

Suora ja epäsuora grillaaminen

Lehtipihvin nuijiminen

Kalvon poistaminen naudan rinnasta
Kypsän lihan grillaaminen

Kalvon poistaminen naudan sisäfileestä

Kalvon poistaminen naudan ulkofileestä

Naudan ulkofileen leikkaaminen

Naudanfileen maustaminen

Naudan kyljen maustaminen

Naudanpaistin kuutioiminen

Naudanfileen sitominen

Naudan entrecôten marinointi

Naudan ulkofileen marinointi

Naudan lavan kuutioiminen

Naudan paahtopaistin maustaminen

Lihasuikaleiden marinointi

Naudan entrecôten leikkaaminen

Naudan sisäfileen leikkaaminen pihveiksi

Paistin sitominen

Ribsien grillaaminen

Kokonaisen naudanfileen grillaaminen

Naudan häntien hauduttaminen

Porsaan ja naudan kyljen grillaaminen

Naudan entrecôten paistaminen

Lihasuikaleiden ruskistaminen

Naudan rinnan keittäminen

Naudan ulkofileen paistaminen

Naudanpaistin ruskistaminen pannulla

Naudan lavan keittäminen

Naudan fileepihvien paistaminen pannulla

Lihakuutioiden ruskistaminen pannulla

Naudan häntien ruskistaminen pannulla

Naudan paahtopaistin grillaaminen

Naudan sisäfileen paistaminen

Kypsennetyn naudan ulkofileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Naudanpihvin grillaaminen

Kypsennetyn naudanpaistin vetäytyminen ja leikkaaminen

Kypsennetyn naudan sisäfileen vetäytyminen ja leikkaaminen