Naudan entrecôten paistaminen
Naudan entrecôteen kannattaa ruskistaa kaunis pinta pannulla ennen uunissa kypsentämistä.
1. Vaihe

Entrecôten pinnassa ja sisällä on rasvaa, joten ruskistettaessa sitä ei tarvitse juurikaan lisätä. Pannun on oltava riittävän kuuma, sillä huoneenlämpöinenkin liha jäähdyttää pannua. Liian viileällä pannulla liha ei ruskistu kunnolla.
2. Vaihe

Käännä lihaa ja anna ruskistua joka puolelta. Ruskistamisen jälkeen kypsennys jatkuu 120-asteisessa uunissa, kunnes lihalämpömittari näyttää 58 astetta.
Kertaa tarvittaessa ohjeet myös naudan entrecôten marinointiin ja leikkaamiseen.
Muut käsittelyvinkit

Suora ja epäsuora grillaaminen

Lehtipihvin nuijiminen

Kalvon poistaminen naudan rinnasta
Kypsän lihan grillaaminen

Kalvon poistaminen naudan sisäfileestä

Kalvon poistaminen naudan ulkofileestä

Naudan ulkofileen leikkaaminen

Naudanfileen maustaminen

Naudan kyljen maustaminen

Naudanpaistin kuutioiminen

Naudanfileen sitominen

Naudan entrecôten marinointi

Naudan ulkofileen marinointi

Naudan lavan kuutioiminen

Naudan paahtopaistin maustaminen

Lihasuikaleiden marinointi

Naudan entrecôten leikkaaminen

Naudan sisäfileen leikkaaminen pihveiksi

Paistin sitominen

Ribsien grillaaminen

Kokonaisen naudanfileen grillaaminen

Naudan häntien hauduttaminen

Porsaan ja naudan kyljen grillaaminen

Naudan entrecôten paistaminen

Lihasuikaleiden ruskistaminen

Naudan rinnan keittäminen

Naudan ulkofileen paistaminen

Naudanpaistin ruskistaminen pannulla

Naudan lavan keittäminen

Naudan fileepihvien paistaminen pannulla

Lihakuutioiden ruskistaminen pannulla

Naudan häntien ruskistaminen pannulla

Naudan paahtopaistin grillaaminen

Naudan sisäfileen paistaminen

Kypsennetyn naudan ulkofileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Naudanpihvin grillaaminen

Kypsennetyn naudanpaistin vetäytyminen ja leikkaaminen

Kypsennetyn naudan sisäfileen vetäytyminen ja leikkaaminen