Naudan paahtopaistin grillaaminen

Naudan paahtopaistin voit valmistaa myös grillissä, ja lihalämpömittari on siinä ehdoton apuväline.
1. Vaihe

Marinoi liha jo edellisenä päivänä tai mausta se hieromalla mausteet lihan pintaan. Grilli saa olla melko kuuma grillaamisen alkuvaiheessa, jotta paistiin saadaan kaunis ruskea pinta.
2. Vaihe

Kun paistin pinta on kauttaaltaan grillattu, vähennä grillin tehoa minimiin, työnnä lihalämpömittari paistin keskelle. Jatka grillaamista kunnes sisälämpö on 58 astetta. Näin paisti on 30 minuutin vetäytymisen jälkeen sisältä punertava ja mehukas. Mikäli haluat paistin täysin kypsäksi, nosta sisälämpötila 65 asteeseen ja anna paistin vetäytyä foliossa 30 minuuttia.
Katso ohjeet myös naudan paahtopaistin maustamiseen
Muut käsittelyvinkit

Suora ja epäsuora grillaaminen

Lehtipihvin nuijiminen

Kalvon poistaminen naudan rinnasta
Kypsän lihan grillaaminen

Kalvon poistaminen naudan sisäfileestä

Kalvon poistaminen naudan ulkofileestä

Naudan ulkofileen leikkaaminen

Naudanfileen maustaminen

Naudan kyljen maustaminen

Naudanpaistin kuutioiminen

Naudanfileen sitominen

Naudan entrecôten marinointi

Naudan ulkofileen marinointi

Naudan lavan kuutioiminen

Naudan paahtopaistin maustaminen

Lihasuikaleiden marinointi

Naudan entrecôten leikkaaminen

Naudan sisäfileen leikkaaminen pihveiksi

Paistin sitominen

Ribsien grillaaminen

Kokonaisen naudanfileen grillaaminen

Naudan häntien hauduttaminen

Porsaan ja naudan kyljen grillaaminen

Naudan entrecôten paistaminen

Lihasuikaleiden ruskistaminen

Naudan rinnan keittäminen

Naudan ulkofileen paistaminen

Naudanpaistin ruskistaminen pannulla

Naudan lavan keittäminen

Naudan fileepihvien paistaminen pannulla

Lihakuutioiden ruskistaminen pannulla

Naudan häntien ruskistaminen pannulla

Naudan paahtopaistin grillaaminen

Naudan sisäfileen paistaminen

Kypsennetyn naudan ulkofileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Naudanpihvin grillaaminen

Kypsennetyn naudanpaistin vetäytyminen ja leikkaaminen

Kypsennetyn naudan sisäfileen vetäytyminen ja leikkaaminen