Naudan paahtopaistin maustaminen

Naudan paahtopaistille riittää yksinkertaisimmillaan mausteiksi merisuola ja rouhittu mustapippuri.

Suola ja mustapippurirouhe kannattaa hieroa lihan pintaan, jolloin ne rikkovat hieman lihan pintaa ja mausteet pääsevät näin myös hieman pintaa syvemmälle. Lisämakua saat esimerkiksi tuoreista yrteistä ja valkosipulista. Paahtopaistin voi vaihtoehtoisesti maustaa myös ruskistamisen jälkeen, jolloin mausteiden määrää on helpompi hallita, kun mausteet eivät irtoa lihasta pannulle ruskistamisen aikana.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.