Paistin sitominen
Paistin voi sitoa paistinarulla tiukaksi paketiksi ennen kypsentämistä. Näin se säilyy ryhdikkäänä ruokapöytään saakka.
1. Vaihe

Pujota paistinarun pää maustetun paistin toisen päädyn alle.
2. Vaihe

Sido naru umpisolmulla kiinni paistin ympärille.
3. Vaihe

Tee naruun silmukka ja puhota se paistin ympärille äsken tehdyn solmun yli.
4. Vaihe

Kiristä silmukka tiukaksi. Toista vaiheet 3-4 kunnes pääset paistin toiseen päähän saakka.
5. Vaihe

Kiepauta paistinaru vielä toiseen suuntaan paistin ympäri ja kiinnitä narun pää umpisolmulla.
Katso ohjeet myös porsaanpaistin ruskistamiseen, naudanpaistin ruskistamiseen sekä porsaanpaistin ja naudanpaistin vetäytymiseen ja leikkaamiseen.
Lue myös
Muut käsittelyvinkit

Suora ja epäsuora grillaaminen

Lehtipihvin nuijiminen

Kalvon poistaminen naudan rinnasta
Kypsän lihan grillaaminen

Kalvon poistaminen naudan sisäfileestä

Kalvon poistaminen naudan ulkofileestä

Naudan ulkofileen leikkaaminen

Naudanfileen maustaminen

Naudan kyljen maustaminen

Naudanpaistin kuutioiminen

Naudanfileen sitominen

Naudan entrecôten marinointi

Naudan ulkofileen marinointi

Naudan lavan kuutioiminen

Naudan paahtopaistin maustaminen

Lihasuikaleiden marinointi

Naudan entrecôten leikkaaminen

Naudan sisäfileen leikkaaminen pihveiksi

Paistin sitominen

Ribsien grillaaminen

Kokonaisen naudanfileen grillaaminen

Naudan häntien hauduttaminen

Porsaan ja naudan kyljen grillaaminen

Naudan entrecôten paistaminen

Lihasuikaleiden ruskistaminen

Naudan rinnan keittäminen

Naudan ulkofileen paistaminen

Naudanpaistin ruskistaminen pannulla

Naudan lavan keittäminen

Naudan fileepihvien paistaminen pannulla

Lihakuutioiden ruskistaminen pannulla

Naudan häntien ruskistaminen pannulla

Naudan paahtopaistin grillaaminen

Naudan sisäfileen paistaminen

Kypsennetyn naudan ulkofileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Naudanpihvin grillaaminen

Kypsennetyn naudanpaistin vetäytyminen ja leikkaaminen

Kypsennetyn naudan sisäfileen vetäytyminen ja leikkaaminen