Porsaan fileepihvien grillaaminen

Porsaan sisä- tai ulkofileestä leikatut pihvit kypsyvät nopeasti kuumassa grillissä.

1. Vaihe

Ota pihvit huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen grillaamista. Näin kypsyminen on nopeampaa ja tasaisempaa. Pyyhi pihvien pinta kuivaksi ja laita ne kuumalle grilliritilälle tai -parilalle.

2. Vaihe

Kun pihvien yläpinta alkaa tihkua nestettä ja grillipinta olla reilusti ruskea, on aika kääntää pihvit.

3. Vaihe

Sivele pihvien pintaan grillauskastiketta tai makuöljyä grillaamisen aikana. Kun pihvien toiseltakin puolelta alkaa tihkua reilusti lihasnestettä, nosta pihvit grillin yläritilälle vetäytymään tai kääräise ne folioon. Vetäytymisen aikana ne kypsyvät loppuun ja niiden lämpötila tasaantuu.

Grillaamisen sijaan voit paistaa porsaan fileepihvit pannulla.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.