Porsaan fileepihvien grillaaminen

Porsaan sisä- tai ulkofileestä leikatut pihvit kypsyvät nopeasti kuumassa grillissä.
1. Vaihe

Ota pihvit huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen grillaamista. Näin kypsyminen on nopeampaa ja tasaisempaa. Pyyhi pihvien pinta kuivaksi ja laita ne kuumalle grilliritilälle tai -parilalle.
2. Vaihe

Kun pihvien yläpinta alkaa tihkua nestettä ja grillipinta olla reilusti ruskea, on aika kääntää pihvit.
3. Vaihe

Sivele pihvien pintaan grillauskastiketta tai makuöljyä grillaamisen aikana. Kun pihvien toiseltakin puolelta alkaa tihkua reilusti lihasnestettä, nosta pihvit grillin yläritilälle vetäytymään tai kääräise ne folioon. Vetäytymisen aikana ne kypsyvät loppuun ja niiden lämpötila tasaantuu.
Grillaamisen sijaan voit paistaa porsaan fileepihvit pannulla.
Sopivat reseptit
Sopivat tuotteet
Muut käsittelyvinkit

Kypsennetyn porsaanfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kalvon poistaminen porsaan ulkofileestä

Suora ja epäsuora grillaaminen

Lehtipihvin nuijiminen

Kalvon poistaminen porsaan poskesta
Kypsän lihan grillaaminen

Porsaan ulkofileen suikalointi

Pulled pork

Porsaanfileen marinointi

Porsaan ulkofileen leikkaaminen

Porsaan ulkofileen sitominen

Porsaan sisäfileen leikkaaminen

Porsaanfileen maustaminen

Lihasuikaleiden marinointi

Porsaan niskan marinointi

Porsaanpaistin maustaminen

Ribsien grillaaminen

Porsaan ulkofileen paistaminen pannulla

Porsaanpihvin paistaminen pannulla

Porsaanpaistin ruskistaminen pannulla

Porsaan ja naudan kyljen grillaaminen

Porsaan poskilihojen hauduttaminen

Porsaan niskan ja etuselän hauduttaminen

Lihasuikaleiden ruskistaminen

Porsaan lavan hauduttaminen

Porsaan poskilihojen ruskistaminen

Porsaan fileepihvien grillaaminen

Porsaan niskan grillaaminen

Lihakuutioiden ruskistaminen pannulla

Porsaanfileen grillaaminen

Kypsennetyn porsaan sisäfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kypsennetyn porsaanpaistin vetäytyminen ja leikkaaminen

Joulukinkun valmistaminen