Porsaan poskilihojen hauduttaminen

Porsaan posket ovat vähän harvemmin käytetty ruhonosa. Maltillisella hauduttamisella niistä valmistuu haarukkamureaa herkkua.
1. Vaihe

Poista poskista kalvot ja ruskista ne pienissä erissä. Sipuli, valkosipuli, laakerinlehdet, sinappi ja kuiva siideri antavat haudutusliemeen makua.
2. Vaihe

Kaada päälle kuumaa kanalientä niin että poskilihat peittyvät. Peitä kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä 2-3 tuntia. Kääntele välillä poskia ja lisää tarvittaessa nestettä.
Muut käsittelyvinkit

Kypsennetyn porsaanfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kalvon poistaminen porsaan ulkofileestä

Suora ja epäsuora grillaaminen

Lehtipihvin nuijiminen

Kalvon poistaminen porsaan poskesta
Kypsän lihan grillaaminen

Porsaan ulkofileen suikalointi

Pulled pork

Porsaanfileen marinointi

Porsaan ulkofileen leikkaaminen

Porsaan ulkofileen sitominen

Porsaan sisäfileen leikkaaminen

Porsaanfileen maustaminen

Lihasuikaleiden marinointi

Porsaan niskan marinointi

Porsaanpaistin maustaminen

Ribsien grillaaminen

Porsaan ulkofileen paistaminen pannulla

Porsaanpihvin paistaminen pannulla

Porsaanpaistin ruskistaminen pannulla

Porsaan ja naudan kyljen grillaaminen

Porsaan poskilihojen hauduttaminen

Porsaan niskan ja etuselän hauduttaminen

Lihasuikaleiden ruskistaminen

Porsaan lavan hauduttaminen

Porsaan poskilihojen ruskistaminen

Porsaan fileepihvien grillaaminen

Porsaan niskan grillaaminen

Lihakuutioiden ruskistaminen pannulla

Porsaanfileen grillaaminen

Kypsennetyn porsaan sisäfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kypsennetyn porsaanpaistin vetäytyminen ja leikkaaminen

Joulukinkun valmistaminen