Porsaan poskilihojen hauduttaminen

Porsaan posket ovat vähän harvemmin käytetty ruhonosa. Maltillisella hauduttamisella niistä valmistuu haarukkamureaa herkkua.

1. Vaihe

Poista poskista kalvot ja ruskista ne pienissä erissä. Sipuli, valkosipuli, laakerinlehdet, sinappi ja kuiva siideri antavat haudutusliemeen makua.

2. Vaihe

Kaada päälle kuumaa kanalientä niin että poskilihat peittyvät. Peitä kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä 2-3 tuntia. Kääntele välillä poskia ja lisää tarvittaessa nestettä.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.