Porsaan poskilihojen ruskistaminen

Pitkän kypsennysajan vaativat poskipalat ruskistetaan ennen mureiksi hauduttamista.
1. Vaihe

Käytä ruskistamiseen korkeareunaista paistokasaria, jotta myös haudutusliemelle jää tilaa. Kuumenna kasari ja lisää rypsiöljyä ja nokare voita. Kasari on riittävän kuuma, kun voi alkaa hieman ruskistua ja vaahto hävitä.
2. Vaihe

Anna poskien ruskistua rauhassa ensin toiselta puolelta. Voit välillä vähän nostella poskia ja päästää ruskistunutta rasvaa poskien alle.
3. Vaihe

Käännä posket ja ruskista myös toiset puolet kauniin ruskeiksi. Kääntämisen jälkeen voit jo hieman pienentää lieden lämpöä.
Muut käsittelyvinkit

Kypsennetyn porsaanfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kalvon poistaminen porsaan ulkofileestä

Suora ja epäsuora grillaaminen

Lehtipihvin nuijiminen

Kalvon poistaminen porsaan poskesta
Kypsän lihan grillaaminen

Porsaan ulkofileen suikalointi

Pulled pork

Porsaanfileen marinointi

Porsaan ulkofileen leikkaaminen

Porsaan ulkofileen sitominen

Porsaan sisäfileen leikkaaminen

Porsaanfileen maustaminen

Lihasuikaleiden marinointi

Porsaan niskan marinointi

Porsaanpaistin maustaminen

Ribsien grillaaminen

Porsaan ulkofileen paistaminen pannulla

Porsaanpihvin paistaminen pannulla

Porsaanpaistin ruskistaminen pannulla

Porsaan ja naudan kyljen grillaaminen

Porsaan poskilihojen hauduttaminen

Porsaan niskan ja etuselän hauduttaminen

Lihasuikaleiden ruskistaminen

Porsaan lavan hauduttaminen

Porsaan poskilihojen ruskistaminen

Porsaan fileepihvien grillaaminen

Porsaan niskan grillaaminen

Lihakuutioiden ruskistaminen pannulla

Porsaanfileen grillaaminen

Kypsennetyn porsaan sisäfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kypsennetyn porsaanpaistin vetäytyminen ja leikkaaminen

Joulukinkun valmistaminen