Porsaan sisäfileen leikkaaminen
Porsaan sisäfileen lihassyiden kulkusuunta kannattaa tarkistaa ennen pihveiksi leikkaamista.
1. Vaihe

Porsaan sisäfileen lihassyyt kulkevat hieman vinottain, joten veitsen kulman pitää olla vastaavasti vinossa poikkisyin.
2. Vaihe

Poikkisyin leikattaessa pihvin lihassyistä tulee mahdollisimman lyhyitä, jolloin pihvistä tulee murea.
3. Vaihe

Porsaan sisäfilee on pehmeää, joten pihville riittää kevyt painelu ennen kypsentämistä.
Katso ohjeet myös:
Porsaanpihvin paistamiseen
Porsaanpihvin grillaamiseen
Sopivat reseptit
Lue myös
Muut käsittelyvinkit

Kypsennetyn porsaanfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kalvon poistaminen porsaan ulkofileestä

Suora ja epäsuora grillaaminen

Lehtipihvin nuijiminen

Kalvon poistaminen porsaan poskesta
Kypsän lihan grillaaminen

Porsaan ulkofileen suikalointi

Pulled pork

Porsaanfileen marinointi

Porsaan ulkofileen leikkaaminen

Porsaan ulkofileen sitominen

Porsaan sisäfileen leikkaaminen

Porsaanfileen maustaminen

Lihasuikaleiden marinointi

Porsaan niskan marinointi

Porsaanpaistin maustaminen

Ribsien grillaaminen

Porsaan ulkofileen paistaminen pannulla

Porsaanpihvin paistaminen pannulla

Porsaanpaistin ruskistaminen pannulla

Porsaan ja naudan kyljen grillaaminen

Porsaan poskilihojen hauduttaminen

Porsaan niskan ja etuselän hauduttaminen

Lihasuikaleiden ruskistaminen

Porsaan lavan hauduttaminen

Porsaan poskilihojen ruskistaminen

Porsaan fileepihvien grillaaminen

Porsaan niskan grillaaminen

Lihakuutioiden ruskistaminen pannulla

Porsaanfileen grillaaminen

Kypsennetyn porsaan sisäfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kypsennetyn porsaanpaistin vetäytyminen ja leikkaaminen

Joulukinkun valmistaminen