Porsaanpihvin paistaminen pannulla
Porsaan fileepihvit kypsyvät pannulla nopeasti, kun pihvit ovat huoneenlämpöisiä ja pannu riittävän kuuma. Lue muutama yksinkertainen vinkki ja onnistut varmasti porsaanpihvien paistossa!
1. Vaihe

Jos olet marinoinut pihvit tai käytät valmiiksi marinoituja, pyyhi ylimääräinen marinadi pois lihan pinnalta.
2. Vaihe

Pihvien paistamiseen sopii hyvin rypsiöljyn ja voin seos, ja pannu saa olla kuuma. Kun voin vaahto on kadonnut ja voi hieman ruskistunut, voit aloittaa pihvien paistamisen.
3. Vaihe

Anna pihvien olla rauhassa pannulla; niitä ei tarvitse koko ajan käännellä. Kurkista välillä miltä pihvin paistopinta näyttää.
4. Vaihe

Kun lihan pinnalle alkaa muodostua reilusti nestettä, on aika kääntää pihvit. Näin ohuille possunpihveille paistoajaksi riittää 1-2 minuuttia per puoli.
5. Vaihe

Paista pihvit vielä toiseltakin puolelta. Pihvien kypsyminen jatkuu vielä hetken sen jälkeen kun otat ne pois pannulta, joten anna niiden levätä hetki folion sisällä ennen ruokailua.
Sopivat reseptit
Sopivat tuotteet
Muut käsittelyvinkit

Kypsennetyn porsaanfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kalvon poistaminen porsaan ulkofileestä

Suora ja epäsuora grillaaminen

Lehtipihvin nuijiminen

Kalvon poistaminen porsaan poskesta
Kypsän lihan grillaaminen

Porsaan ulkofileen suikalointi

Pulled pork

Porsaanfileen marinointi

Porsaan ulkofileen leikkaaminen

Porsaan ulkofileen sitominen

Porsaan sisäfileen leikkaaminen

Porsaanfileen maustaminen

Lihasuikaleiden marinointi

Porsaan niskan marinointi

Porsaanpaistin maustaminen

Ribsien grillaaminen

Porsaan ulkofileen paistaminen pannulla

Porsaanpihvin paistaminen pannulla

Porsaanpaistin ruskistaminen pannulla

Porsaan ja naudan kyljen grillaaminen

Porsaan poskilihojen hauduttaminen

Porsaan niskan ja etuselän hauduttaminen

Lihasuikaleiden ruskistaminen

Porsaan lavan hauduttaminen

Porsaan poskilihojen ruskistaminen

Porsaan fileepihvien grillaaminen

Porsaan niskan grillaaminen

Lihakuutioiden ruskistaminen pannulla

Porsaanfileen grillaaminen

Kypsennetyn porsaan sisäfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kypsennetyn porsaanpaistin vetäytyminen ja leikkaaminen

Joulukinkun valmistaminen