Valitse tuotetyyppi
Valitse tuotetyyppi

Kypsät lihat

Lihan voi myös esikypsentää keittämällä, hauduttamalla tai uunissa paistamalla, ja viimeistellä maun ja värin grillissä tai paistinpannussa. Pitkän kypsennysajan vaativat ja rasvaiset ruhonosat, kuten porsaan niska ja kylki, kannattaa ensin hauduttaa hitaasti kypsäksi maustetussa liemessä.

Esikypsentämisen voi huoletta tehdä vaikka edellisenä päivänä, sillä ylikypsä lihan säilyy mehukkaana, kun se jäähdytetään ja säilytetään keitinliemessään. Kypsän lihan viimeistely on nopeaa. Leikkaat vain lihasta haluamasi kokoisia annospaloja ja grillaat tai paistat ne rapeiksi. Lihaa on saatavana myös valmiiksi kypsennettynä ja leikattuna.

 Alta voit katsoa käsittelyvinkit kypsille lihoille.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.