Valitse tuotetyyppi
Valitse tuotetyyppi

Paistit

Porsaan sekä ulko-, kulma-, sisä- että paahtopaistit muodostavat yhdessä kinkun. Klassisen joulukinkun lisäksi paisteja käytetään suikaleiksi ja kuutioiksi leikattuna, ja niistä valmistat myös mehevät uunipaistit. Voit maustaa uunipaistin itse tai käyttää valmiiksi maustettuja porsaanpaisteja.

 Naudan sisä- ja paahtopaistit ovat paisteista mureimpia. Molemmat soveltuvat erinomaisesti uunipaisteiksi, tai voit leikata niistä ohuita pihvejä lehtipihveiksi. Suikaleiksi leikattuna ne kypsyvät nopeasti mureiksi ilman pitkää haudutusta, ja sopivat siten esimerkiksi erilaisiin wok-ruokiin. Naudan ulko- ja kulmapaistit vaativat mureutuakseen pitkän kypsennysajan, ja sopivatkin parhaiten käytettäväksi kuutioina tai suikaleina pata- ja kastikeruokiin.

 Alta voit katsoa käsittelyvinkit paisteille.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.