Valitse valmistustapa
Valitse valmistustapa

Grillaaminen

Grillilihan herkullisuus syntyy nopeasta kuumentamisesta hyvin korkeassa lämpötilassa. Grilliin sopii parhaiten murea ja rasvainen liha, jota voit vielä valella öljyllä tai kastikkeella grillauksen aikana. Liha on hyvä ottaa huoneenlämpöön puolta tuntia tai tuntia ennen grillaamista – ison lihapalan on syytä olla huoneenlämmössä pientä pidempään. Myös grillatun lihan on hyvä antaa vetäytyä, jotta lämpötila lihan sisällä ehtii tasautua ja liha pysyy mehevänä.

Alta voit valita grillaamiseen liittyvät käsittelyvinkit.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.