Valitse valmistustapa
Valitse valmistustapa

Paistaminen

Pannulla paistaminen on yleisimpiä, ellei kaikkein yleisin tapa valmistaa liharuokaa. Paistamisessa on tärkeää sekä oikea tekniikka että oikein valitut välineet – mihin vaikuttaa tietysti se, millaista lihaa on tarkoitus valmistaa. Pannulla ei myöskään saa paistaa esimerkiksi liian monta pihviä kerrallaan, ettei pannu jäähdy. 

Lihan paistaminen uunissa sopii sekä suurille että pienille lihapaloille. Paistoaika ja -lämpötila riippuvat ruhonosasta, lihan koosta ja muodosta. Halutun sisälämpötilan ja kypsyyden saavuttaminen onnistuu varmasti, kun paistamisen apuna käytetään lihalämpömittaria.

Alta voit valita paistamiseen liittyvät käsittelyvinkit.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.