

Paistaminen
Pannulla paistaminen on yleisimpiä, ellei kaikkein yleisin tapa valmistaa liharuokaa. Paistamisessa on tärkeää sekä oikea tekniikka että oikein valitut välineet – mihin vaikuttaa tietysti se, millaista lihaa on tarkoitus valmistaa. Pannulla ei myöskään saa paistaa esimerkiksi liian monta pihviä kerrallaan, ettei pannu jäähdy.
Lihan paistaminen uunissa sopii sekä suurille että pienille lihapaloille. Paistoaika ja -lämpötila riippuvat ruhonosasta, lihan koosta ja muodosta. Halutun sisälämpötilan ja kypsyyden saavuttaminen onnistuu varmasti, kun paistamisen apuna käytetään lihalämpömittaria.
Alta voit valita paistamiseen liittyvät käsittelyvinkit.


Lehtipihvin nuijiminen

Porsaan ulkofileen paistaminen pannulla

Porsaanpihvin paistaminen pannulla

Jauhelihan ruskistaminen pannulla

Naudan entrecôten paistaminen

Lihasuikaleiden ruskistaminen

Naudan ulkofileen paistaminen

Porsaan poskilihojen ruskistaminen

Naudan fileepihvien paistaminen pannulla

Lihakuutioiden ruskistaminen pannulla

Naudan häntien ruskistaminen pannulla