Lihantaitajat paljastaa: Ribsien salaisuus

Näin grillaat täydelliset ribsit:
Laita ribsien lisäksi reunalliseen uunivuokaan 6 dl vettä, 1 dl valmistamaasi barbeque-kastiketta ja
2 tl suolaa. Aseta vuoan päälle folio ja laita se 150 asteiseen uuniin kolmeksi tunniksi tai kunnes liha irtoaa luusta.
Ota ribsit pois liemestä ja anna jäähtyä hetki. Sivele jäähtyneiden ribsien päälle rypsiöljyä. Laita ribsit kuumaan grilliin ja grillaa niihin kaunis, rapea pinta. Valele barbeque-kastiketta ribsien molemmin puolin ja grillaa vielä minuutti per puoli. Älä grillaa liian kauan, koska muuten sokeri palaa pintaan. Ota ribsit pois grillistä ja sivele vielä kastiketta päälle.
Tarjoile ribsit heti. Kata loppu kastike pöytään dipattavaksi.