Kolme kuumaa, osa 2: Lähiliha on vuoden 2015 kuumin jenkkitrendi

Kolmiosaisessa sarjassa paneudutaan makumaailman kuumimpiin trendeihin. Lue niin tiedät, mistä maailmalla kohkataan.

Yhdysvaltojen suurin ravintola-alan järjestö National Restaurants Association selvitti 1300 kokilta ja keittiömestarilta vuoden 2015 kuumimmat trendit jenkkiravintoloissa. Listan ykköseksi kapusi paikallisesti tuotettu liha sekä läheltä pyydetty veden vilja. Niiden perässä tulivat ympäristöystävällinen ja kestävä ruoantuotanto, lastenruokien terveellisyys ja mahdollisimman vähän prosessoidut raaka-aineet.

Pääruokien sarjassa johtavaksi trendiksi nähtiin lihan uudet leikkaukset ja pihviliha, joka tulee ruohoniityllä laiduntaneesta karjasta. Ravintolat ovat kyselyn mukaan vuonna 2015 erityisen täpinöissään myös laadukkaista erikoispekoneista ja itse kuivatuista lihoista.

Kaksi kuumaa saa jatkoa kolmannesta, kun Miehemme makumaailmalla ottavat käsittelyyn ympärivuotisen grillauksen.

Tutustu juttusarjan ensimmäiseen osaan: Kolme kuumaa, osa 1:
Fävikenin Magnus Nilsson makkaramestarina

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.