Naudan flank steakin grillaaminen avotulella

Avotuligrillaus on voimakkaasti trendaava kypsennystapa. Mustangin Patagonia avotuligrilli sopii tähän valmistustapaan mainiosti ylös vinssattavine grillitasoineen.

1. vaihe

Pyöräytä flanksteak ohuelti rypsiöljyssä ja mausta se molemmin puolin suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Aseta liha avotuligrilliin suoralle lämmölle hiilien ylle.

2. vaihe

Grillaa suoralla lämmöllä molemmin puolin kauniin väriseksi.

3. vaihe

Aseta lihalämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan, nosta ritilää ja jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia, kunnes lihan sisälämpö on 49-astetta.

4. vaihe

Anna lihan vetäytyä grillaamisen jälkeen noin 15 minuuttia ennen viipaloimista ja tarjoilua. Mausta vielä kevyesti suolalla viipaloimisen jälkeen.

 

Inspiroidu resepteistä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää