• Lihakoulu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Ravitsemus
  • Vastuullisuus
  • Yhteydenotto
  • Sivustohaku
  • Lihakoulu
    • Lihakoulun kaikki vinkit
    • Lihan säilytys
    • Työvälineet
      • Veitset
      • Leikkuulaudat
      • Paistinpannut
      • Lämpömittarit
      • Muut työvälineet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Arkiruoka
    • Hampurilaiset ja hodarit
    • Jauheliharuoat
    • Kastikkeet
    • Kasvisruoka
    • Keitot
    • Leivät
    • Makkararuoat
    • Nakkiruoat
    • Paistit
    • Pataruoat
    • Pastat ja risotot
    • Pekoniruoat
    • Pizzat
    • Piirakat
    • Pihvit ja vartaat
    • Pyörykät
    • Salaatit
    • Texmex
    • Uuniruoat
    • Wokit
  • Sesongit
    • Grillaus
      • Pihvit ja burgerit
      • Makkarat ja vartaat
      • Isot ja luulliset palat
      • Lisukkeet
      • Grillausvinkit
    • Juhlat
    • Sadonkorjuu
    • Isänpäivä
    • Pyhäinpäivä / Halloween
    • Itsenäisyyspäivä
    • Pikkujoulut
    • Joulu
      • Joulukinkun valinta
      • Joulukinkun sulatus
      • Joulukinkun paistaminen
      • Joulukinkun kuorrutus
      • Joulun hävikkivinkit
      • Joulun kysytyimmät kysymykset
    • Uusivuosi
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Äitienpäivä
    • Vappu
    • Juhannus
    • Piknik
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Klassikot
      • HK Sininen Lenkki®
      • HK Aitonakki™
      • HK Amerikan Pekoni®
      • HK Herkkumaksamakkara
    • HK Lastut
    • HK Pizzat
    • Porsaanliha
      • Joulukinkut
      • Porsaanpihvit ja -leikkeet
      • Porsaanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Porsaanpaistit ja -fileet
    • Naudanliha
      • Naudanpihvit ja -leikkeet
      • Naudanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Naudanpaistit ja -fileet
    • Jauheliha
      • Naudan jauheliha
      • Porsaan jauheliha
    • Grillimakkarat
    • Nakit
    • Lenkit
    • Pekoni
    • Kokolihaleikkeleet
    • Leikkelemakkarat
    • Maakarit®
    • Meetvurstit
    • Maksamakkarat
    • Hyytelöt ja pateet
    • Kasviproteiini
    • Valmisruoka
      • Välipalat
      • Lisukkeet
      • Valmisateriat
      • Pyörykät ja pihvit
  • Ravitsemus
    • Ravitsemussuositukset
      • Syö itsellesi hyvä olo
      • Ateriarytmi ja ruokahetket
    • Ravintoaineet
      • Proteiini
      • Rasva
      • Hiilihydraatit ja kuitu
      • Suola
      • Suojaravintoaineet
    • Lautasmalli
    • Ruokademokratia
      • Vastuullista ravitsemusta
    • Ruoka ja liikunta
      • Liike vaatii energiaa
      • Säännöllinen treeni vaatii säännöllistä syömistä
      • Proteiini on lihasten rakennusaine
      • Kestävyyttä ja nopeutta hiilihydraateista
      • Voitele keho kuntoon sisäisesti rasvalla
      • Keho kuivuu kuntoillessa
      • Välillä välipalaa
      • Lihas kasvaa levossa
      • Liikkuvan lapsen ravinto-opas
    • Proteiinilaskuri
  • Blogit
  • Vastuullisuus
    • Makusuola
    • HK tuo työtä tuhansille
    • Ruokahävikki
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Suomessa tehtyä ruokaa
    • Eläinten hyvinvointi
      • Sika
      • Nauta
      • Broileri
    • Laatuvastuu
  • Kuluttajapalvelu
    • Reklamaatio
    • Ota yhteyttä
    • Yritysasiakkaat
    • Usein kysytyt kysymykset
  • HK
  • Lihakoulu
  • Naudan ulkofileepihvien paistaminen pizzauunissa

Naudan ulkofileepihvien paistaminen pizzauunissa

Trendikkäillä pizzauuneilla on muutakin käyttöä kuin pelkkä pizzan paisto. Esimerkiksi naudan ulkofileepihvi onnistuu pizzauunissa mainiosti ja samassa vuoassa valmistuvat myös lisukkeet.

1. vaihe

Kuumenna pizzauuni noin 300 - 400 asteiseksi. Kuumenna uunivuoka savuavan kuumaksi ja lisää siihen tilkka rypsiöljyä 

2. vaihe

Asettele suolalla ja rouhitulla mustapippurilla maustetut pihvit vuokaan ja paahda niitä noin 3 minuuttia. Voit laittaa vuokaan paahtumaan samalla myös vihanneksia

3. vaihe

Käännä pihvit ympäri ja jatka paahtamista vielä pari minuuttia.

4. vaihe

Nosta vuoka pois pizzauunista ja leikkaa pihvien päälle maustevoita. Anna pihvien vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.

Jaa
Tulosta

Inspiroidu resepteistä

Sinua saattaisi kiinnostaa

HK Viljaporsaan Kasslerpihvi Korean BBQ

HK Viljaporsaan Kasslerpihvi Korean BBQ

HK Grillikombo Kanan Paistileike Hedelmäinen chili & Porsaan Kasslerpihvi Japanin BBQ

HK Grillikombo Kanan Paistileike Hedelmäinen chili & Porsaan Kasslerpihvi Japanin BBQ

HK Viljaporsaan Kasslerpihvi grillimarinoitu

HK Viljaporsaan Kasslerpihvi grillimarinoitu

Etsi lisää tuotteita

Katso seuraavaksi

Porsaan sisäfileen grillaaminen kaasugrillissä

Porsaan sisäfileen grillaaminen kaasugrillissä

Kasslerlankku kypsyy meheväksi pallogrillissä näillä vinkeillä. Pallogrillillä grillaaminen on helppoa kun tietää mitä tekee.
Naudan flank steakin grillaaminen avotulella

Naudan flank steakin grillaaminen avotulella

Avotuligrillaus on voimakkaasti trendaava kypsennystapa. Mustangin Patagonia avotuligrilli sopii tähän valmistustapaan mainiosti ylös vinssattavine grillitasoineen.
Naudan ulkofileepihvien paistaminen pizzauunissa

Naudan ulkofileepihvien paistaminen pizzauunissa

Kasslerlankku kypsyy meheväksi pallogrillissä näillä vinkeillä. Pallogrillillä grillaaminen on helppoa kun tietää mitä tekee.

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää

  • Yritys
  • Ammattilaisille
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Verkkoselailun tietosuojaseloste
  • Kuluttajien tietosuojaseloste