Paistin sitominen
Paistin voi sitoa paistinarulla tiukaksi paketiksi ennen kypsentämistä. Näin se säilyy ryhdikkäänä ruokapöytään saakka.
1. Vaihe
Pujota paistinarun pää maustetun paistin toisen päädyn alle.
2. Vaihe
Sido naru umpisolmulla kiinni paistin ympärille.
3. Vaihe
Tee naruun silmukka ja puhota se paistin ympärille äsken tehdyn solmun yli.
4. Vaihe
Kiristä silmukka tiukaksi. Toista vaiheet 3-4 kunnes pääset paistin toiseen päähän saakka.
5. Vaihe
Kiepauta paistinaru vielä toiseen suuntaan paistin ympäri ja kiinnitä narun pää umpisolmulla.
Katso ohjeet myös porsaanpaistin ruskistamiseen, naudanpaistin ruskistamiseen sekä porsaanpaistin ja naudanpaistin vetäytymiseen ja leikkaamiseen.