• Lihakoulu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Ravitsemus
  • Vastuullisuus
  • Yhteydenotto
  • Sivustohaku
  • Lihakoulu
    • Lihakoulun kaikki vinkit
    • Lihan säilytys
    • Työvälineet
      • Veitset
      • Leikkuulaudat
      • Paistinpannut
      • Lämpömittarit
      • Muut työvälineet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Arkiruoka
    • Hampurilaiset ja hodarit
    • Jauheliharuoat
    • Kastikkeet
    • Kasvisruoka
    • Keitot
    • Leivät
    • Makkararuoat
    • Nakkiruoat
    • Paistit
    • Pataruoat
    • Pastat ja risotot
    • Pekoniruoat
    • Pizzat
    • Piirakat
    • Pihvit ja vartaat
    • Pyörykät
    • Salaatit
    • Texmex
    • Uuniruoat
    • Wokit
  • Sesongit
    • Grillaus
      • Pihvit ja burgerit
      • Makkarat ja vartaat
      • Isot ja luulliset palat
      • Lisukkeet
      • Grillausvinkit
    • Juhlat
    • Sadonkorjuu
    • Isänpäivä
    • Pyhäinpäivä / Halloween
    • Itsenäisyyspäivä
    • Pikkujoulut
    • Joulu
      • Joulukinkun valinta
      • Joulukinkun sulatus
      • Joulukinkun paistaminen
      • Joulukinkun kuorrutus
      • Joulun hävikkivinkit
      • Joulun kysytyimmät kysymykset
    • Uusivuosi
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Äitienpäivä
    • Vappu
    • Juhannus
    • Piknik
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Klassikot
      • HK Sininen Lenkki®
      • HK Aitonakki™
      • HK Amerikan Pekoni®
      • HK Herkkumaksamakkara
    • HK Lastut
    • HK Pizzat
    • Porsaanliha
      • Joulukinkut
      • Porsaanpihvit ja -leikkeet
      • Porsaanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Porsaanpaistit ja -fileet
    • Naudanliha
      • Naudanpihvit ja -leikkeet
      • Naudanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Naudanpaistit ja -fileet
    • Jauheliha
      • Naudan jauheliha
      • Porsaan jauheliha
    • Grillimakkarat
    • Nakit
    • Lenkit
    • Pekoni
    • Kokolihaleikkeleet
    • Leikkelemakkarat
    • Maakarit®
    • Meetvurstit
    • Maksamakkarat
    • Hyytelöt ja pateet
    • Kasviproteiini
    • Valmisruoka
      • Välipalat
      • Lisukkeet
      • Valmisateriat
      • Pyörykät ja pihvit
  • Ravitsemus
    • Ravitsemussuositukset
      • Syö itsellesi hyvä olo
      • Ateriarytmi ja ruokahetket
    • Ravintoaineet
      • Proteiini
      • Rasva
      • Hiilihydraatit ja kuitu
      • Suola
      • Suojaravintoaineet
    • Lautasmalli
    • Ruokademokratia
      • Vastuullista ravitsemusta
    • Ruoka ja liikunta
      • Liike vaatii energiaa
      • Säännöllinen treeni vaatii säännöllistä syömistä
      • Proteiini on lihasten rakennusaine
      • Kestävyyttä ja nopeutta hiilihydraateista
      • Voitele keho kuntoon sisäisesti rasvalla
      • Keho kuivuu kuntoillessa
      • Välillä välipalaa
      • Lihas kasvaa levossa
      • Liikkuvan lapsen ravinto-opas
    • Proteiinilaskuri
  • Blogit
  • Vastuullisuus
    • Makusuola
    • HK tuo työtä tuhansille
    • Ruokahävikki
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Suomessa tehtyä ruokaa
    • Eläinten hyvinvointi
      • Sika
      • Nauta
      • Broileri
    • Laatuvastuu
  • Kuluttajapalvelu
    • Reklamaatio
    • Ota yhteyttä
    • Yritysasiakkaat
    • Usein kysytyt kysymykset
  • HK
  • Lihakoulu
  • Porsaan fileepihvin grillaaminen kaasugrillissä

Porsaan fileepihvin grillaaminen kaasugrillissä

Liian pitkällä grillauksella porsaan fileepihvin saa helposti pilalle. Porsaan fileepihvi on kuitenkin grillattuna maistuvaa ja mehukasta, kunhan vain noudattaa muutamaa grillauksen perussääntöä.

1. vaihe

Pyöräytä fileepihvit ohuelti rypsiöljyssä ja aseta fileepihvit grilliin suoralle lämmölle.

2. vaihe

Grillaa fileepihvejä suoralla lämmöllä, kunnes lihan pinta alkaa pisaroimaan.

3. vaihe

Käännä fileepihvit ja jatka grillaamista, kunnes liha saan toisellekin puolelle kauniin värin.

4. vaihe

Anna fileepihvien vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.

 

  • Katso lisää vinkkejä lihan käsittelyyn
Jaa
Tulosta

Inspiroidu resepteistä

Sinua saattaisi kiinnostaa

HK Viljaporsaan Fileepihvi Sweet and spicy

HK Viljaporsaan Fileepihvi Sweet and spicy

HK Viljaporsaan Grillipala ulkofilee Classic BBQ

HK Viljaporsaan Grillipala ulkofilee Classic BBQ

HK Viljaporsaan Minuuttipihvi® Kolme Pippuria

HK Viljaporsaan Minuuttipihvi® Kolme Pippuria

Etsi lisää tuotteita

Katso seuraavaksi

Naudan flank steakin grillaaminen avotulella

Naudan flank steakin grillaaminen avotulella

Avotuligrillaus on voimakkaasti trendaava kypsennystapa. Mustangin Patagonia avotuligrilli sopii tähän valmistustapaan mainiosti ylös vinssattavine grillitasoineen.
Porsaan sisäfileen grillaaminen kaasugrillissä

Porsaan sisäfileen grillaaminen kaasugrillissä

Kasslerlankku kypsyy meheväksi pallogrillissä näillä vinkeillä. Pallogrillillä grillaaminen on helppoa kun tietää mitä tekee.
Naudan ulkofileepihvien paistaminen pizzauunissa

Naudan ulkofileepihvien paistaminen pizzauunissa

Kasslerlankku kypsyy meheväksi pallogrillissä näillä vinkeillä. Pallogrillillä grillaaminen on helppoa kun tietää mitä tekee.

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää

  • Yritys
  • Ammattilaisille
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Verkkoselailun tietosuojaseloste
  • Kuluttajien tietosuojaseloste