Porsaan kyljyksien grillaaminen pallogrillissä

Porsaan kyljykset ovat mitä mainiointa kesäruokaa. Pallogrillissä kyljykset ovat parhaimmillaan ja näitä vinkkejä noudattamalla varmistat onnistumisen.

1. vaihe

Pyöräytä kyljykset ohuelti rypsiöljyssä ja mausta kyljykset molemmin puolin suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

2. vaihe

Aseta kyljykset grilliin suoralle lämmölle hiilien ylle.

3. vaihe

Grillaa kyljyksiä suoralla lämmöllä, kunnes lihan pinta alkaa pisaroimaan. Käännä kyljykset ja jatka grillaamista, kunnes liha saan toisellekin puolelle kauniin värin

4. vaihe

Anna kyljyksien vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.

 

Inspiroidu resepteistä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää