• Lihakoulu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Ravitsemus
  • Vastuullisuus
  • Yhteydenotto
  • Sivustohaku
  • Lihakoulu
    • Lihakoulun kaikki vinkit
    • Lihan säilytys
    • Työvälineet
      • Veitset
      • Leikkuulaudat
      • Paistinpannut
      • Lämpömittarit
      • Muut työvälineet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Arkiruoka
    • Hampurilaiset ja hodarit
    • Jauheliharuoat
    • Kastikkeet
    • Kasvisruoka
    • Keitot
    • Leivät
    • Makkararuoat
    • Nakkiruoat
    • Paistit
    • Pataruoat
    • Pastat ja risotot
    • Pekoniruoat
    • Pizzat
    • Piirakat
    • Pihvit ja vartaat
    • Pyörykät
    • Salaatit
    • Texmex
    • Uuniruoat
    • Wokit
  • Sesongit
    • Grillaus
      • Pihvit ja burgerit
      • Makkarat ja vartaat
      • Isot ja luulliset palat
      • Lisukkeet
      • Grillausvinkit
    • Juhlat
    • Sadonkorjuu
    • Isänpäivä
    • Pyhäinpäivä / Halloween
    • Itsenäisyyspäivä
    • Pikkujoulut
    • Joulu
      • Joulukinkun valinta
      • Joulukinkun sulatus
      • Joulukinkun paistaminen
      • Joulukinkun kuorrutus
      • Joulun hävikkivinkit
      • Joulun kysytyimmät kysymykset
    • Uusivuosi
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Äitienpäivä
    • Vappu
    • Juhannus
    • Piknik
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Klassikot
      • HK Sininen Lenkki®
      • HK Aitonakki™
      • HK Amerikan Pekoni®
      • HK Herkkumaksamakkara
    • HK Lastut
    • HK Pizzat
    • Porsaanliha
      • Joulukinkut
      • Porsaanpihvit ja -leikkeet
      • Porsaanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Porsaanpaistit ja -fileet
    • Naudanliha
      • Naudanpihvit ja -leikkeet
      • Naudanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Naudanpaistit ja -fileet
    • Jauheliha
      • Naudan jauheliha
      • Porsaan jauheliha
    • Grillimakkarat
    • Nakit
    • Lenkit
    • Pekoni
    • Kokolihaleikkeleet
    • Leikkelemakkarat
    • Maakarit®
    • Meetvurstit
    • Maksamakkarat
    • Hyytelöt ja pateet
    • Kasviproteiini
    • Valmisruoka
      • Välipalat
      • Lisukkeet
      • Valmisateriat
      • Pyörykät ja pihvit
  • Ravitsemus
    • Ravitsemussuositukset
      • Syö itsellesi hyvä olo
      • Ateriarytmi ja ruokahetket
    • Ravintoaineet
      • Proteiini
      • Rasva
      • Hiilihydraatit ja kuitu
      • Suola
      • Suojaravintoaineet
    • Lautasmalli
    • Ruokademokratia
      • Vastuullista ravitsemusta
    • Ruoka ja liikunta
      • Liike vaatii energiaa
      • Säännöllinen treeni vaatii säännöllistä syömistä
      • Proteiini on lihasten rakennusaine
      • Kestävyyttä ja nopeutta hiilihydraateista
      • Voitele keho kuntoon sisäisesti rasvalla
      • Keho kuivuu kuntoillessa
      • Välillä välipalaa
      • Lihas kasvaa levossa
      • Liikkuvan lapsen ravinto-opas
    • Proteiinilaskuri
  • Blogit
  • Vastuullisuus
    • Makusuola
    • HK tuo työtä tuhansille
    • Ruokahävikki
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Suomessa tehtyä ruokaa
    • Eläinten hyvinvointi
      • Sika
      • Nauta
      • Broileri
    • Laatuvastuu
  • Kuluttajapalvelu
    • Reklamaatio
    • Ota yhteyttä
    • Yritysasiakkaat
    • Usein kysytyt kysymykset
  • HK
  • Lihakoulu
  • Porsaan kyljyksien grillaaminen pallogrillissä

Porsaan kyljyksien grillaaminen pallogrillissä

Porsaan kyljykset ovat mitä mainiointa kesäruokaa. Pallogrillissä kyljykset ovat parhaimmillaan ja näitä vinkkejä noudattamalla varmistat onnistumisen.

1. vaihe

Pyöräytä kyljykset ohuelti rypsiöljyssä ja mausta kyljykset molemmin puolin suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

2. vaihe

Aseta kyljykset grilliin suoralle lämmölle hiilien ylle.

3. vaihe

Grillaa kyljyksiä suoralla lämmöllä, kunnes lihan pinta alkaa pisaroimaan. Käännä kyljykset ja jatka grillaamista, kunnes liha saan toisellekin puolelle kauniin värin

4. vaihe

Anna kyljyksien vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.

 

  • Katso myös muut vinkit ja videot
Jaa
Tulosta

Inspiroidu resepteistä

Sinua saattaisi kiinnostaa

HK Viljaporsaan Kasslerpihvi Korean BBQ

HK Viljaporsaan Kasslerpihvi Korean BBQ

HK Viljaporsaan Fileepihvi Sweet and spicy

HK Viljaporsaan Fileepihvi Sweet and spicy

HK Grillikombo Kanan Paistileike Hedelmäinen chili & Porsaan Kasslerpihvi Japanin BBQ

HK Grillikombo Kanan Paistileike Hedelmäinen chili & Porsaan Kasslerpihvi Japanin BBQ

Etsi lisää tuotteita

Katso seuraavaksi

Porsaan sisäfileen grillaaminen kaasugrillissä

Porsaan sisäfileen grillaaminen kaasugrillissä

Kasslerlankku kypsyy meheväksi pallogrillissä näillä vinkeillä. Pallogrillillä grillaaminen on helppoa kun tietää mitä tekee.
Naudan flank steakin grillaaminen avotulella

Naudan flank steakin grillaaminen avotulella

Avotuligrillaus on voimakkaasti trendaava kypsennystapa. Mustangin Patagonia avotuligrilli sopii tähän valmistustapaan mainiosti ylös vinssattavine grillitasoineen.
Naudan ulkofileepihvien paistaminen pizzauunissa

Naudan ulkofileepihvien paistaminen pizzauunissa

Kasslerlankku kypsyy meheväksi pallogrillissä näillä vinkeillä. Pallogrillillä grillaaminen on helppoa kun tietää mitä tekee.

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää

  • Yritys
  • Ammattilaisille
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Verkkoselailun tietosuojaseloste
  • Kuluttajien tietosuojaseloste