• Lihakoulu
  • Tuotteet
  • Reseptit
  • Ravitsemus
  • Vastuullisuus
  • Yhteydenotto
  • Sivustohaku
  • Lihakoulu
    • Lihakoulun kaikki vinkit
    • Lihan säilytys
    • Työvälineet
      • Veitset
      • Leikkuulaudat
      • Paistinpannut
      • Lämpömittarit
      • Muut työvälineet
  • Reseptit
    • Reseptihaku
    • Arkiruoka
    • Hampurilaiset ja hodarit
    • Jauheliharuoat
    • Kastikkeet
    • Kasvisruoka
    • Keitot
    • Leivät
    • Makkararuoat
    • Nakkiruoat
    • Paistit
    • Pataruoat
    • Pastat ja risotot
    • Pekoniruoat
    • Pizzat
    • Piirakat
    • Pihvit ja vartaat
    • Pyörykät
    • Salaatit
    • Texmex
    • Uuniruoat
    • Wokit
  • Sesongit
    • Grillaus
      • Pihvit ja burgerit
      • Makkarat ja vartaat
      • Isot ja luulliset palat
      • Lisukkeet
      • Grillausvinkit
    • Juhlat
    • Sadonkorjuu
    • Isänpäivä
    • Pyhäinpäivä / Halloween
    • Itsenäisyyspäivä
    • Pikkujoulut
    • Joulu
      • Joulukinkun valinta
      • Joulukinkun sulatus
      • Joulukinkun paistaminen
      • Joulukinkun kuorrutus
      • Joulun hävikkivinkit
      • Joulun kysytyimmät kysymykset
    • Uusivuosi
    • Laskiainen
    • Ystävänpäivä
    • Pääsiäinen
    • Äitienpäivä
    • Vappu
    • Juhannus
    • Piknik
  • Tuotteet
    • Tuotehaku
    • Uutuudet
    • Klassikot
      • HK Sininen Lenkki®
      • HK Aitonakki™
      • HK Amerikan Pekoni®
      • HK Herkkumaksamakkara
    • HK Lastut
    • HK Pizzat
    • Porsaanliha
      • Joulukinkut
      • Porsaanpihvit ja -leikkeet
      • Porsaanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Porsaanpaistit ja -fileet
    • Naudanliha
      • Naudanpihvit ja -leikkeet
      • Naudanlihasuikaleet ja -kuutiot
      • Naudanpaistit ja -fileet
    • Jauheliha
      • Naudan jauheliha
      • Porsaan jauheliha
    • Grillimakkarat
    • Nakit
    • Lenkit
    • Pekoni
    • Kokolihaleikkeleet
    • Leikkelemakkarat
    • Maakarit®
    • Meetvurstit
    • Maksamakkarat
    • Hyytelöt ja pateet
    • Kasviproteiini
    • Valmisruoka
      • Välipalat
      • Lisukkeet
      • Valmisateriat
      • Pyörykät ja pihvit
  • Ravitsemus
    • Ravitsemussuositukset
      • Syö itsellesi hyvä olo
      • Ateriarytmi ja ruokahetket
    • Ravintoaineet
      • Proteiini
      • Rasva
      • Hiilihydraatit ja kuitu
      • Suola
      • Suojaravintoaineet
    • Lautasmalli
    • Ruokademokratia
      • Vastuullista ravitsemusta
    • Ruoka ja liikunta
      • Liike vaatii energiaa
      • Säännöllinen treeni vaatii säännöllistä syömistä
      • Proteiini on lihasten rakennusaine
      • Kestävyyttä ja nopeutta hiilihydraateista
      • Voitele keho kuntoon sisäisesti rasvalla
      • Keho kuivuu kuntoillessa
      • Välillä välipalaa
      • Lihas kasvaa levossa
      • Liikkuvan lapsen ravinto-opas
    • Proteiinilaskuri
  • Blogit
  • Vastuullisuus
    • Makusuola
    • HK tuo työtä tuhansille
    • Ruokahävikki
    • Pakkausten kierrätettävyys
    • Suomessa tehtyä ruokaa
    • Eläinten hyvinvointi
      • Sika
      • Nauta
      • Broileri
    • Laatuvastuu
  • Kuluttajapalvelu
    • Reklamaatio
    • Ota yhteyttä
    • Yritysasiakkaat
    • Usein kysytyt kysymykset
  • HK
  • Lihakoulu
  • Porsaan sisäfileen grillaaminen kaasugrillissä

Porsaan sisäfileen grillaaminen kaasugrillissä

Porsaan sisäfilee kypsyy meheväksi kokonaisena grillattuna. Vähärasvainen sisäfilee kuivahtaa helposti liian pitkään grillatessa, joten lämpömittarin käyttö on enemmän kuin suositeltavaa.

1. vaihe

Pyöräytä sisäfileet ohuelti rypsiöljyssä ja aseta ne grilliin suoralle lämmölle.

2. vaihe

Grillaa sisäfileisiin kauttaaltaan kaunis väri suoralla lämmöllä.

3. vaihe

Alenna grillin lämpö noin 150-asteeseen ja kypsennä sisäfileet kansi kiinni, kunnes sisälämpö fileissä on 70 astetta. Anna fileiden vetäytyä 10 minuuttia, jonka aikana sisälämpötila nousee vielä pari astetta

4. vaihe

Viipaloi liha ja tarjoa grillattujen kasvisten kera.

Jaa
Tulosta

Inspiroidu resepteistä

Sinua saattaisi kiinnostaa

HK Viljaporsaan Kasslerpihvi Korean BBQ

HK Viljaporsaan Kasslerpihvi Korean BBQ

HK Grillikombo Kanan Paistileike Hedelmäinen chili & Porsaan Kasslerpihvi Japanin BBQ

HK Grillikombo Kanan Paistileike Hedelmäinen chili & Porsaan Kasslerpihvi Japanin BBQ

HK Viljaporsaan Kasslerpihvi grillimarinoitu

HK Viljaporsaan Kasslerpihvi grillimarinoitu

Etsi lisää tuotteita

Katso seuraavaksi

Porsaan sisäfileen grillaaminen kaasugrillissä

Porsaan sisäfileen grillaaminen kaasugrillissä

Kasslerlankku kypsyy meheväksi pallogrillissä näillä vinkeillä. Pallogrillillä grillaaminen on helppoa kun tietää mitä tekee.
Naudan flank steakin grillaaminen avotulella

Naudan flank steakin grillaaminen avotulella

Avotuligrillaus on voimakkaasti trendaava kypsennystapa. Mustangin Patagonia avotuligrilli sopii tähän valmistustapaan mainiosti ylös vinssattavine grillitasoineen.
Naudan ulkofileepihvien paistaminen pizzauunissa

Naudan ulkofileepihvien paistaminen pizzauunissa

Kasslerlankku kypsyy meheväksi pallogrillissä näillä vinkeillä. Pallogrillillä grillaaminen on helppoa kun tietää mitä tekee.

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää

  • Yritys
  • Ammattilaisille
  • Aineistopankki
  • Oiva-raportit
Ota yhteyttä
  • Käyttöehdot
  • Verkkoselailun tietosuojaseloste
  • Kuluttajien tietosuojaseloste