Porsaan sisäfileen grillaaminen kaasugrillissä

Porsaan sisäfilee kypsyy meheväksi kokonaisena grillattuna. Vähärasvainen sisäfilee kuivahtaa helposti liian pitkään grillatessa, joten lämpömittarin käyttö on enemmän kuin suositeltavaa.

1. vaihe

Pyöräytä sisäfileet ohuelti rypsiöljyssä ja aseta ne grilliin suoralle lämmölle.

2. vaihe

Grillaa sisäfileisiin kauttaaltaan kaunis väri suoralla lämmöllä.

3. vaihe

Alenna grillin lämpö noin 150-asteeseen ja kypsennä sisäfileet kansi kiinni, kunnes sisälämpö fileissä on 70 astetta. Anna fileiden vetäytyä 10 minuuttia, jonka aikana sisälämpötila nousee vielä pari astetta

4. vaihe

Viipaloi liha ja tarjoa grillattujen kasvisten kera.

Inspiroidu resepteistä

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää