Naudan tuotantoketju - tilalta tuotteeksi

Tutustu naudan tuotantoketjuumme tilalta tuotteeksi tuottajiemme, eläinkuljettajien ja Outokummun tehtaan työntekijöiden itsensä kertomina.

Sopimustuottajamme Pasi ja Eeva Alava pitävät maitokarjatilaa Outokummussa. Noin 85 % suomalaisesta naudanlihasta on peräisin vastaavilta tiloilta ja loput 15% tulee ainoastaan lihankasvatukseen keskittyviltä pihvikarjatiloilta.

Videolla pääset tutustumaan eläinten hoitoon Outokumpulaisella maitokrajatilalla. Seuraamme eläinten matkaa eläinkuljetusauton kyydissä lähellä sijaitsevalle HKScan Finlandin Outokummun tehtaalle, jonka navetasta eläin siirretään teurastamoon, punnitukseen ja leikkaamon kautta jatkojalostukseen ja pakkaukseen. Kuulemme Outokummun henkilökunnan itsensä kertomana tuotantoprosessista ja heidän omasta työstään. 

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.