Avaa grillikausi maukkailla uutuusmakkaroilla

Avaa grillikausi maukkailla uutuusmakkaroilla

Uusi kesä tuo tullessaan uudet makkarat: Camping® Savupätkä, Kabanossi® Salsiccia, Kabanossi® Pekoni & parmesaani ja Karski® Balkan ovat takuuvarmasti maistamisen arvoisia.

Kooltaan kohtuulliset, maultaan mahtavat.

Karski® Balkan on Karski®-perheen uusi, erittäin lihaisa jäsen. Karski® on kooltaan hieman tavanomaista grillimakkaraa pienempi, mutta maultaan vähintäänkin yhtä iso – ellei isompi. Karski® Balkan on kuoreton makkara, joten se valmistuu grillissä nopeasti ja maistuu koko perheelle. Myös Camping® Savupätkä on grillimakkaran perusversiota pienempi ja ohuempi. Savupätkälle on luonteenomaista tuhdimpi savuisuus kuin muille Camping®-makkaroille.

Maukkaat Kabanossi®-uutuudet

Kabanossin mahtavat uutuudet saavat toden totta veden kielelle: Kabanossi® Pekoni & parmesaani on valmistettu suussa sulavan täyteläisestä parmesaanijuustosta, laadukkaasta pekonista sekä kotimaisesta viljaporsaan lihasta. Makujen Maailma -sarjan tuorein tulokas on puolestaan Salsiccia: lihaisa grillimakkara, joka tuo italialaistyyppiset maut grilliritilöille. Korianteri, rosmariini ja valkosipuli täydentävät Salsiccian sitrusmaista makua. Salsiccia valmistuu grillissä nopeasti, sillä se on hiukan ohuempi ja pidempi kuin tavalliset grillimakkarat. 


Katso kaikki grillimakkaramme

 

Lisää juhlavia reseptejä