Maakarit® -sarjaan neljä ihanaa uutuusmakkaraa!

Maakarit® -sarjaan neljä ihanaa uutuusmakkaraa!

Alkukesästä kauppoihin saapui Maakarit® -artesaanimakkaroita, jotka olivat saaneet makunsa inspiraationsa ympäri maailmaa. Nyt sarja täydentyy neljällä uudella, saksalaistyyppisellä makkaralla, jotka sopivat mahtavasti vaikkapa Oktoberfest-juhlintaan. Nämä uutuudetkin valmistetaan suomalaisesta lihasta Vantaan Pakkalassa aiemmin ilmestyneiden Maakareiden tapaan.

Angelan Frankfurtteri on tutustumisen arvoinen uutuus, sillä Angelan karkea olemus kätkee sisälleen yllättävää lämpöä ja hienostuneisuutta. Siinä maistuvat korianteri ja chili, inkivääri, paprika sekä sipuli. Angelan Frankfurtteri on perinteinen olutmakkara, joka on parhaimmillaan kuumalta pannulta nautittuna.

Elsan Valkosipuliwursti on pikantti uutuus HK Maakarit® -sarjaan. Ja vieläpä sellainen uutuus, että kun siihen tutustuu, saa elinikäisen ystävän. Elsan Valkosipuliwursti on helposti lähestyttävä ja lihaisa herkku valkosipulin ystäville, sillä sen makua täydentävät tuhti valkosipuli ja mustapippuri. 

Helgan Hotfurtteri on perinteinen saksalainen olutmakkara, jonka luonne on tulinen. Potkua Helgan Hotfurtterille antavat chili ja inkivääri. Se sopii hyvin tuhdisti maustettujen, lihaisien makkaroiden ystäville ja lämmittää muitakin mukavasti viileinä syyspäivinä.

Claudian Currywursti on suomalaisesta lihasta valmistettu versio Berliinin erikoisuudesta currywurstista. Sen herkullinen curryn maku syntyy korianterista ja kurkumasta, juustokuminasta, muskotista sekä chilistä. Claudian Currywursti valmistetaan pannulla ja sopii oivallisesti paistinpottujen tai ranskanperunoiden kylkeen sekä hodarin väliin sinapin ja ketsupin kera.

Muistathan myös sarjan muut ihanat Maakarit® eli Nürnbergin Güntherin, Marokon Hassanin ja Krakovan Wojtekin. Tutustu koko sarjaan!

 

Lisää juhlavia reseptejä