Makkaralla ja sinihomejuustolla täytetyt paprikat

Sininen Lenkki® -arkireseptikisan viimeisen kilpailuviikon voiton vei Sarin makkarapaprikoiden resepti. Halkaistut paprikat täytetään Sinisellä Lenkillä ja sinihomejuustolla, helppoa ja herkullista!

Makkarapaprikat

6 annosta | valmistusaika n. 40 min

  • 1 kpl (580g) HK Sininen Lenkki® kuorittuna ja kuutioituna
  • 6 kpl isoa punaista tai keltaista paprikaa
  • 300 g sinihomejuustoa murennettuna

Halkaise paprikat pitkittäin ja poista niistä siemenet. Kaada makkarakuutiot kulhoon, lisää sekaan murennettu sinihomejuusto ja sekoita. Täytä paprikanpuolikkaat makkaraseoksella. Paista uunipellillä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä esimerkiksi patonkia tai vihersalaattia.

 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.