Makkarat ja nakit

HK:n valikoimassa on lukuisia suomalaisten suosikkinakkeja ja -makkaroita, joiden herkullinen maku on tuttu jo vuosikymmenten takaa. Tervetuloa tutustumaan maamme makkaraklassikoihin!

HK Sininen Lenkki®

Kansallismakkaraksikin kehuttu Sininen Lenkki® on ollut makkaran ystävien suursuosikki jo vuodesta 1963. Sininen on ottanut väriä pintaansa niin nuotion loimussa kuin saunan kiukaallakin. Se on kulkenut mukana eväsleivissä ja ollut ruokapöytien vakiovieras niin höyryävissä kastikkeissa kuin vastustamattoman herkullisena uunimakkaranakin.

Tutustu kansallismakkaraan >

Camping®

Nuotiopiirien ja saunailtojen suosikki jo vuodesta 1967. Camping® saa tutun makunsa inkiväärin, korianterin, paprikan sekä musta- ja valkopippurin täydellisestä liitosta. Luonnonkuoren ansiosta Camping® saa grillissä rapean ja maukkaan pinnan. Camping® soveltuu täydellisesti myös makkararuokien, kuten keittojen ja kastikkeiden valmistukseen.

Kaikki Camping®-makkarat >

HK Aito Nakki

Tämän konstailemattoman klassikon tunnistat sekä äänestä että mausta. Alkuperäinen napsahtava nakki on maistunut suomalaisille jo 1960-luvun alusta alkaen. Aito Nakki savustetaan aina aidolla leppähakkeella maultaan herkulliseksi ja väriltään kuparinruskeaksi. Kotikeittiöiden lisäksi Aito Nakki on parhaimmillaan niin nakkimukissa kuin grillissäkin.

Kaikki Aidot Nakit >

Popsi®

Vuodesta 1969 lähtien Popsi on tunnettu eritoten lasten suosikkina, mutta se sopii ehdottomasti myös aikuisempaan makuun. Lihaisan ja kuorettoman nakin maku viimeistellään muun muassa kardemummaa, neilikkaa ja inkivääriä sisältävällä mausteseoksella. Popsi sopii niin grilleihin kuin keittiöihin. On varsin yleisesti tiedossa, että niin hyvältä maistuu Popsi!

Kaikki Popsi®-nakit >

HK Pikkuprinssi®

Pikkuprinssit esiin, cocktail-tikkuja kehiin ja kattaus on valmis. Pikkuprinssit sopivat napostelun lisäksi myös mitä mielikuvituksellisimpiin nakkiruokiin ja maistuvat tunnetusti koko perheelle. Nämä kuorettomat prinssinakit saavat kuninkaallisen makunsa kotimaisesta lihasta sekä huolellisesti valituista mausteista: kuminasta, inkivääristä, korianterista, paprikasta ja valkopippurista.

Kaikki Pikkuprinssi®-nakit >

 

Lisää juhlavia reseptejä