Voita omalla Pekonireseptilläsi

Pekoni maustaa, mehevöittää ja maistuu. Kutsumme nyt kaikki suomalaiset osallistumaan HKPekonista2018 Reseptikilpailuun. HK Amerikan Pekonin 40-vuotisjuhlan kunniaksi Reseptikilpailun voittaja palkitaan 1000 euron matkalahjakortilla tietysti Amerikkaan.

Lisäksi Reseptikilpailun tuomaristo valitsee 10 muuta palkittavaa pekonireseptiä. Myös yleisöäänestyksen voittaja palkitaan.

Katso tarkemmat ohjeet HKPekonista2018 Reseptikilpailun säännöistäKilpailuaika on 19.4.-3.6.2018. Sama henkilö voi osallistua korkeintaan viidellä eri pekonireseptillä. HKPekonista2018 Reseptikilpailun säännöissä ja tuomariston esittelyssä avataan hyvän pekonireseptin vaatimuksia.

Inspiroidu Pekonista2018 -kokkauksesta

18 Pekonistaa kokkasi kaikkien aikojen pekoni-illallisen Teurastamon Flavor -studiolla. Fiilistele tunnelmaa ja pekonisia ruokia Pekonista-videolta. Tästä löydät HKPekonista2018 –tapahtuman reseptit.

Tutustu tuomaristoon

Sami Rekola Kehityspäällikkö, kokki -Bacon Chef- "Pekoni jalostaa ruuasta aina paremman, rohkeasti kokeilemaan."
Sami Lamminaho Tuotekehityskokki -Bacon Boss- "Vain kokeilemalla oppii uutta. Rohkeasti ja luovasti kokeilemaan raaka-ainetta kunnioittaen ja hyödyntäen."
Arja Westman Markkinointipäällikkö -Bacon Freestyler- "Reseptin arvostelussa kiinnitän paljon huomiota ruokakuvaan. Ruokakuvan täytyy pysäyttää, inspiroida ja olla jollain tavalla innovatiivinen eli ”Eye Candy”. "
Ida Kohtamäki Kategoriapäällikkö, lihavalmisteet -Bacon Queen- "Reseptikin voi tehdä ensivaikutelman vain kerran, hurmaa meidät."
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.