HKPEKONISTA2018 RESEPTIKILPAILUN SÄÄNNÖT

Kilpailun järjestäjä

HKScan Finland Oy, Väinö Tannerin tie 1, 01511 Vantaa 

Osallistumisaika

19.4.-3.6.2018

Kilpailun voittaja julkaistaan 14.6.2018

Kilpailuun osallistuminen

 Osallistu kilpailuun jakamalla oma, ainutlaatuinen pekonireseptisi ja herkullinen ateriakuva osoitteessa: hk.fi/pekonista

 Pekonireseptin tulee sisältää nimi, valmistusaika, valmistustapa, annosmäärä, ainekset ja valmistusohjeet.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Kilpailuun voi osallistua sama henkilö enimmillään viidellä pekonireseptillä, joiden pitää selkeästi erota toisistaan. Osallistumisoikeutta ei ole HKScan Finland Oy:n tai muiden tämän kilpailun kanssa tekemisissä olleiden yritysten työntekijöillä.

Kilpailuun lähetetyt reseptit ilmestyvät kilpailusivustolle vasta HKScan Finland Oy:n hyväksynnän jälkeen. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden olla julkaisematta reseptejä, jotka sisältävät asiatonta kielenkäyttöä tai ovat muuten loukkaavia. Myöskään selkeästi virheellisiä reseptejä, muualta kopioituja reseptejä tai reseptejä, joissa on vaarallisia ainesosia ei julkaista. Julkaisemattomia reseptejä ei oteta huomioon kilpailun voittajan valinnassa.

Kilpailun tuomarit

Sami Lamminaho, Tuotekehityskokki, Bacon Boss

Arja Westman, Markkinointipäällikkö, Bacon Freestyler

Ida Kohtamäki, Kategoriapäällikkö, lihavalmisteet, Bacon Queen

Sami Rekola, Kehityspäällikkö, kokki, Bacon Chef 

Tuomarien neuvot hyviin resepteihin ja reseptikuviin

Sami Lamminaho, Bacon Boss:

Vain kokeilemalla oppii uutta. Rohkeasti ja luovasti kokeilemaan raaka-ainetta kunnioittaen ja       hyödyntäen. 

Arja Westman, Bacon Freestyler:

Reseptin arvostelussa kiinnitän paljon huomiota ruokakuvaan. Ruokakuvan täytyy pysäyttää, inspiroida ja olla jollain tavalla innovatiivinen eli ”Eye Candy”.

Ida Kohtamäki, Bacon Queen:

Reseptikin voi tehdä ensivaikutelman vain kerran, hurmaa meidät.

Sami Rekola, Bacon Chef:

Pekoni jalostaa ruuasta aina paremman, rohkeasti kokeilemaan.

Palkinnot

HKPekonista2018 Reseptikilpailun pääpalkinto on 1000 euron arvoinen matkalahjakortti Yhdysvaltoihin. Voittaja vastaa mahdollisista henkilökohtaisista veroseuraamuksistaan. Pääpalkinnon lisäksi tuomaristo valitsee 10 voittajaa, jotka palkitaan HKScan Finland Oy:n fanituotteilla. Yleisöäänestyksen voittaja saa HK -fanisetin.

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Voittajan valinta 

Tuomaristo valitsee voittajat julkaistujen reseptien joukosta. Palkinnot toimitetaan postitse niille voittajille, jotka ovat toimittaneet paikkansapitävät yhteystiedot.  Järjestäjä pidättää oikeuden olla luovuttamatta palkintoa, mikäli käy ilmi, että voittoa on tavoiteltu vilpillisin keinoin.

Julkaisuoikeudet

Lähettämällä aineiston HKPekonista2018 Reseptikilpailuun osallistuja hyväksyy, että aineisto voidaan julkaista sellaisenaan hk.fi/pekonista sivustolla. HKScan Finland Oy:lla on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä reseptejä ja reseptikuvia markkinoinnissaan ja sosiaalisen median kanavissaan. Kilpailuun osallistuva antaa suostumuksensa aineiston julkaisemiseen kilpailussa kerrottuihin tarkoituksiin ilman erillistä korvausta. Kilpailureseptien julkaisuoikeus on ainoastaan HKScan Finland Oy:lla.

Kilpailuun osallistunut tiimi tai henkilö vastaa siitä, että heillä on oikeus myöntää kilpailun järjestäjille edellä tarkoitetut immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei kilpailuun osallistuva resepti, kuva tai video loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia.

Muuta

Kilpailusivulla julkaistut reseptit eivät ole HKScan Finland Oy:n omia reseptejä, eikä järjestäjä ota vastuuta niiden oikeellisuudesta. HKPekonista2018 Pekonireseptikilpailun reseptit merkataan ”Pekonistakilpailu” –merkillä.

Kilpailussa annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Säännöt

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys kilpailuun osallistumiselle. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivuilla.

Rekisteriseloste

 

Lisää juhlavia reseptejä