Laaja reseptipankki käytössäsi

Miten se makkarakeitto tai makaroonilaatikko tehtiinkään? Mitä tarjoilisin juhlapäivän aterialle? Mikä olisi nopea ja helppo arkiruoka koko perheelle? 
Selaile reseptejä tai käytä monipuolista reseptihakuamme. Kokkimme kehittävät sinulle jatkuvasti uusia reseptejä, joten voit vain rauhassa keskittyä kokkaamiseen ja ruoasta nauttimiseen.
 
Löydät resepteistämme kätevän annoslaskurin, joilla onnistut myös isomman porukan ruokatarjoiluissa!
 
Vastaamme myös aktiivisesti kuluttajien kysymyksiin, joten hyödynnä chattiamme tai laita meille yksityisviesti somessa. 

Sinua saattaisi kiinnostaa nämä reseptit

Syksyn lämmittävät pataruoat

Ilmojen viiletessä on ihanaa laittaa villasukat taas jalkaan herkullinen pataruoka uuniin muhimaan ja tuoksutella uunista tulevia vastustamattomia aromeja vaikka lempikirjan parissa. Katso kokkiemme pataruokien resepti-ideat ja onnistut takuulla.

Katso reseptit

Jauhelihareseptit

Jauhelihasta saat herkullista ja monipuolista ruokaa helposti ja nopeasti. Kokeile kokkiemme kehittämiä reseptejä ja ehkä löydät uutta twistiä tuttuihin resepteihin!

Inspiroidu resepteistä

Herkulliset ruokasesongit

Suunnitteletko sadonkorjuujuhlia tai huiman pelottavia Halloween partyja? Mitähän herkkua sitä kokkaisi isänpäivänä? Katso kokkiemme intohimolla kehittämät reseptit - onnistut takuuvarmasti.

Sesonkireseptit

Helpot ja nopeat reseptit maistuviin arkiruokiin

Arkiruoan tulee valmistua nopeasti ja maistua hyvältä. Hyödynnä kokkiemme herkulliset reseptivinkit ja vie arkiruoka uudelle tasolle. Valmista jopa vartissa!

Resepteihin

Hulluna leipiin

Hurmaavia leipäreseptejä — klassikkoleipiä unohtamatta

Perusta baari - Leipäbaari

Tutustu uuteen tapaamme tuottaa ruokaa

Lue lisää