12 tuntia haudutettua porsaanniskaa, gremolataa ja paahdettua perunaa(2)

12 tuntia haudutettua porsaanniskaa, gremolataa ja paahdettua perunaa(2)

Kokonaisaika: 780 min
Kypsennysaika: 720 min
Työaika: 60 min
Keskitaso

Valmistusohje

Liha

  • Ruskista kassler pienessä määrässä rypsiöljyä paistinpannulla. Kuori porkkana sekä sipuli ja leikkaa ne neljään osaan.

  • Aseta kassler vuokaan, lisää vesi, kasvikset, suola, mausteet sekä yrtit ja peitä vuoka foliolla. Lämmitä uuni 90-asteiseksi ja hauduta lihaa 12 tuntia.

  • Kypsennyksen jälkeen jäähdytä lihaa hetki. Kuumenna paistinpannu. Paista niskaan kaunis paistopinta pienessä määrässä rypsiöljyä timjamin ja valkosipulin kera.

Persilja-gremolata

  • Soseuta persilja, valkosipuli, oliiviöljy ja raastettu sitruunankuori sauvasekoittimella.

  • Mausta lopuksi sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.

Paahdetut perunat

  • Leikkaa perunat puoliksi ja mausta ne oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Paahda perunat 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat lähes kypsiä.

  • Lisää pellille varsiparsakaalit ja jatka paahtamista vielä 5 minuuttia.

  • Leikkaa kevätsipuli ja sekoita gremolata sekä kevätsipuli perunoiden ja parsakaalin joukkoon.

  • Leikkaa liha viipaleiksi ja nauti peruna-varsiparsakaalipaistoksen kera.

Kokeile reseptejä