12 tuntia haudutettua porsaanniskaa, gremolataa ja paahdettua perunaa(2)
Valmistusohje
Liha
-
Ruskista kassler pienessä määrässä rypsiöljyä paistinpannulla. Kuori porkkana sekä sipuli ja leikkaa ne neljään osaan.
-
Aseta kassler vuokaan, lisää vesi, kasvikset, suola, mausteet sekä yrtit ja peitä vuoka foliolla. Lämmitä uuni 90-asteiseksi ja hauduta lihaa 12 tuntia.
-
Kypsennyksen jälkeen jäähdytä lihaa hetki. Kuumenna paistinpannu. Paista niskaan kaunis paistopinta pienessä määrässä rypsiöljyä timjamin ja valkosipulin kera.
Persilja-gremolata
-
Soseuta persilja, valkosipuli, oliiviöljy ja raastettu sitruunankuori sauvasekoittimella.
-
Mausta lopuksi sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla.
Paahdetut perunat
-
Leikkaa perunat puoliksi ja mausta ne oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Paahda perunat 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat lähes kypsiä.
-
Lisää pellille varsiparsakaalit ja jatka paahtamista vielä 5 minuuttia.
-
Leikkaa kevätsipuli ja sekoita gremolata sekä kevätsipuli perunoiden ja parsakaalin joukkoon.
-
Leikkaa liha viipaleiksi ja nauti peruna-varsiparsakaalipaistoksen kera.