Naudanlihakebab, jogurttiaiolia ja itsetehtyjä ranskalaisia

Naudanlihakebab, jogurttiaiolia ja itsetehtyjä ranskalaisia

Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 25 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Sekoita kaikki ainekset huolellisesti tiiviiksi massaksi. Jaa massa kuuteen osaa ja pyörittele niistä pötkylöitä. Tökkää jokaiseen pötkylään liotettu varrastikku.

  • Grillaa tai paista vartaat kuumalla parilalla kypsiksi noin 10 minuuttia välillä käännellen. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua muutama tunti.

  • Leikkaa perunat kuorineen noin pikkurillin paksuisiksi tikuiksi. Esifrittaa ranskalaiset 160-asteisessa öljyssä 6 minuutin ajan. Valuta ja anna jäähtyä tunnin ajan.

  • Nosta fritin lämpötila 180 asteeseen. Frittaa ranskalaiset rapeiksi, noin 4 minuuttia. Siirrä kulhoon ja lisää suolaa. Sekoita hyvin ja tarjoa naudanrinta-kebabbien, jogurttiaiolin sekä salaatin kera.

Kokeile reseptejä