Naudanlihakebab, jogurttiaiolia ja itsetehtyjä ranskalaisia

Naudanlihakebab, jogurttiaiolia ja itsetehtyjä ranskalaisia

0 arviota
Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 25 min
Haastava

Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset huolellisesti tiiviiksi massaksi. Jaa massa kuuteen osaa ja pyörittele niistä pötkylöitä. Tökkää jokaiseen pötkylään liotettu varrastikku. Grillaa tai paista vartaat kuumalla parilalla kypsiksi noin 10 minuuttia välillä käännellen.

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua muutama tunti.

Leikkaa perunat kuorineen noin pikkurillin paksuisiksi tikuiksi. Esifrittaa ranskalaiset 160 asteisessa öljyssä 6 minuutin ajan. Valuta ja anna jäähtyä tunnin ajan. Nosta fritin lämpötila 180 asteeseen. Frittaa ranskalaiset rapeiksi, noin 4 minuuttia. Siirrä kulhoon ja lisää suolaa. Sekoita hyvin ja tarjoa naudanrinta-kebabbien, jogurttiaiolin sekä salaatin kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa