Aasialainen lihamureke ja paahdettua varsiparsakaalia

Aasialainen lihamureke ja paahdettua varsiparsakaalia

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Sekoita kaikki murekkeen ainekset huolellisesti keskenään.

  • Paista pannulla koepala ja lisää tarvittaessa suolaa. Muotoile massasta tiivis murekepötkylä ja paista 175-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

  • Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset keskenään.

  • Glaseeraa mureke kastikkeella ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia, kunnes mureke on kypsä. Anna murekkeen vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua. Viipaloi mureke.

  • Paahda varsiparsakaalit pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä tai pariloi ne napakan kypsiksi. Lisää paahtamisen loppuvaiheessa pannulle chiliviipaleet, sweet chili -kastike, seesamiöljy sekä hienonnettu korianteri.

  • Sekoita ja tarjoile murekkeen lisukkeena.

Kokeile reseptejä