Aasialainen lihamureke ja paahdettua varsiparsakaalia

Aasialainen lihamureke ja paahdettua varsiparsakaalia

0 arviota
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
Haastava

Valmistusohje

Sekoita kaikki murekkeen ainekset huolellisesti keskenään. Paista pannulla koepala ja lisää tarvittaessa suolaa. Muotoile massasta tiivis murekepötkylä ja paista 175-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset keskenään. Glaseeraa mureke kastikkeella ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia, kunnes mureke on kypsä. Anna murekkeen vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua. Viipaloi mureke.

Paahda varsiparsakaalit pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä tai pariloi ne napakan kypsiksi. Lisää paahtamisen loppuvaiheessa pannulle chiliviipaleet, sweet chili -kastike, seesamiöljy sekä hienonnettu korianteri. Sekoita ja tarjoile murekkeen lisukkeena.