Aasialainen lihamureke ja paahdettua varsiparsakaalia
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 15 min
Keskitaso
Valmistusohje
-
Sekoita kaikki murekkeen ainekset huolellisesti keskenään.
-
Paista pannulla koepala ja lisää tarvittaessa suolaa. Muotoile massasta tiivis murekepötkylä ja paista 175-asteisessa uunissa 30 minuuttia.
-
Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset keskenään.
-
Glaseeraa mureke kastikkeella ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia, kunnes mureke on kypsä. Anna murekkeen vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua. Viipaloi mureke.
-
Paahda varsiparsakaalit pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä tai pariloi ne napakan kypsiksi. Lisää paahtamisen loppuvaiheessa pannulle chiliviipaleet, sweet chili -kastike, seesamiöljy sekä hienonnettu korianteri.
-
Sekoita ja tarjoile murekkeen lisukkeena.