Ahvenanmaan uunimakkaraa ja Västerbotten juustoa

Ahvenanmaan uunimakkaraa ja Västerbotten juustoa

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

Poista makkarasta kuori. Viillä pintaan pitkittäin 1,5 cm syvä viilto ja puolita makkara. Aseta makkarat uunivuokaan. Sekoita kerma, ketsuppi, sinappi, juustomuru sekä mustapippuri keskenään. Jätä juustoa pari ruokalusikallista viimeistelyyn. Homma käy näppärästi sauvasekoittimella. Kaada seos uunivuokaan makkaroiden päälle. Paista uunissa 180 °C noin 20-25 minuuttia, kunnes makkarat ovat kuumia ja pinta on kauniisti ruskistunut. Viimeistele lopuilla juustomuruilla sekä persiljalla. Tarjoa vaikkapa paahdettujen perunoiden ja raikkaan salaatin kera.

Kokeile reseptejä