Baijerilainen kaali-bratwurstikeitto
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 35 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Suikaloi kaali ja purjo. Silppua valkosipulinkynnet ja sellerinvarret. Leikkaa makkarat ja pekoni paloiksi.
-
Paista kaalisuikaleet, purjo, valkosipuli, selleri ja kuminansiemenet voissa kauniinvärisiksi.
-
Kippaa paistetut vihannekset kattilaan. Lisää kattilaan kanaliemi ja laakerinlehdet. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen.
-
Paista makkaroihin ja pekoniin kaunis väri pannulla ja lisää ne kattilaan. Anna keiton kiehua hiljalleen puolisen tuntia, kunnes kaali on pehmeää.
-
Mausta keitto suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla ja tarjoa ranskankerman ja vaalean leivän kera.