Baijerilainen kaali-bratwurstikeitto

Baijerilainen kaali-bratwurstikeitto

0 arviota
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 35 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

Suikaloi kaali ja purjo. Silppua valkosipulinkynnet ja sellerinvarret. Leikkaa makkarat ja pekoni paloiksi.
Paista kaalisuikaleet, purjo, valkosipuli, selleri ja kuminansiemenet voissa kauniinvärisiksi. Kippaa paistetut vihannekset kattilaan. Lisää kattilaan kanaliemi ja laakerinlehdet. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen.

Paista makkaroihin ja pekoniin kaunis väri pannulla ja lisää ne kattilaan. Anna keiton kiehua hiljalleen puolisen tuntia, kunnes kaali on pehmeää. Mausta keitto suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla ja tarjoa ranskankerman ja vaalean leivän kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa