Baijerilainen kaali-bratwurstikeitto

Baijerilainen kaali-bratwurstikeitto

Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 35 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Suikaloi kaali ja purjo. Silppua valkosipulinkynnet ja sellerinvarret. Leikkaa makkarat ja pekoni paloiksi.

  • Paista kaalisuikaleet, purjo, valkosipuli, selleri ja kuminansiemenet voissa kauniinvärisiksi.

  • Kippaa paistetut vihannekset kattilaan. Lisää kattilaan kanaliemi ja laakerinlehdet. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen.

  • Paista makkaroihin ja pekoniin kaunis väri pannulla ja lisää ne kattilaan. Anna keiton kiehua hiljalleen puolisen tuntia, kunnes kaali on pehmeää.

  • Mausta keitto suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla ja tarjoa ranskankerman ja vaalean leivän kera.

Kokeile reseptejä