Bangers and mash

Bangers and mash

Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
Helppo

Valmistusohje

  • Kuori ja keitä perunat täysin kypsiksi. Valuta huolella kuiviksi. Vatkaa perunat, voi ja tilkka maitoa sileäksi pyreeksi sähkövatkaimella. Mausta tarvittaessa suolalla.

  • Paista makkarat kauttaaltaan kauniin värisiksi ja siirrä sivuun odottamaan.

  • Lisää pannulle voi ja viipaloidut sipulit. Karamellisoi miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes sipuli on kauniin kullanruskeaa.

  • Lisää pannulle vehnäjauho ja jatka kypsentämistä sekoitellen muutama minuutti. Sekoita joukkoon lihaliemi ja worcestershirekastike. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

  • Kiehauta ja anna muhia hiljalleen jälleen muutaman minuutti. Lisää makkarat kastikkeeseen ja kuumenna.

  • Tarjoa ja nauti suolakurkkujen kera.

Kokeile reseptejä