Bangers and mash
Kokonaisaika: 55 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 15 min
Helppo
Valmistusohje
-
Kuori ja keitä perunat täysin kypsiksi. Valuta huolella kuiviksi. Vatkaa perunat, voi ja tilkka maitoa sileäksi pyreeksi sähkövatkaimella. Mausta tarvittaessa suolalla.
-
Paista makkarat kauttaaltaan kauniin värisiksi ja siirrä sivuun odottamaan.
-
Lisää pannulle voi ja viipaloidut sipulit. Karamellisoi miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes sipuli on kauniin kullanruskeaa.
-
Lisää pannulle vehnäjauho ja jatka kypsentämistä sekoitellen muutama minuutti. Sekoita joukkoon lihaliemi ja worcestershirekastike. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Kiehauta ja anna muhia hiljalleen jälleen muutaman minuutti. Lisää makkarat kastikkeeseen ja kuumenna.
-
Tarjoa ja nauti suolakurkkujen kera.