Banh mi
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 25 min
Valmistusohje
-
Valmista ensin pikkelivihannekset. Yhdistä etikka, vesi ja sokeri pienessä kattilassa ja kiehauta. Kun sokeri on liuennut liemeen, ota kattila pois liedeltä ja jäähdytä liemi. Kun liemi on jäähtynyt, lisää vihannekset liemen joukkoon. Anna maustua vähintään 2 tuntia.
-
Sekoita srirachamajoneesin ainekset keskenään.
-
Leikkaa patonki neljään osaan ja halkaise ne niin, että toiseen reunaan jää ”sarana”.
-
Voitele patongit reilusti srirachamajoneesilla. Täytä patongit maksamakkaraviipaleilla, possulastuilla, pikkelivihanneksilla ja korianterilla. Lorauta päälle vielä majoneesia. Sulje kansi ja nauti.