Bbq-possua, chilivoita ja parmesaaniparsaa

Bbq-possua, chilivoita ja parmesaaniparsaa

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Valmista ensin maustevoi. Sekoita kaikki ainekset hieman pehmenneeseen voihin huolellisesti ja kääri pötkyläksi tuorekelmuun.

  • Laita voi pakastimeen kovettumaan. Vinkki: voit valmistaa voita kerralla suuremman määrän ja pakastaa sitä myöhempää käyttöä varten.

  • Grillaa lankkufileetä noin 15 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri.

  • Kääri lankkufilee folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.

  • Pyöräytä parsat oliiviöljyssä. Grillaa parsoja kuumassa grillissä välillä käännellen noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat napakan kypsiä ja kauniin värisiä. Mausta suolalla. 

  • Laita parsat tarjoiluastiaan ja raasta päälle reilusti parmesaania.

  • Leikkaa liha viipaleiksi ja tarjoa parmesaaniparsojen ja chilivoin kera.