Bbq-possua, chilivoita ja parmesaaniparsaa

Bbq-possua, chilivoita ja parmesaaniparsaa

0 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Haastava

Valmistusohje

Valmista ensin maustevoi. Sekoita kaikki ainekset hieman pehmenneeseen voihin huolellisesti ja kääri pötkyläksi tuorekelmuun. Laita voi pakastimeen kovettumaan. Vinkki: voit valmistaa voita kerralla suuremman määrän ja pakastaa sitä myöhempää käyttöä varten.

Grillaa lankkufileetä noin 15 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri. Kääri lankkufilee folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua

Pyöräytä parsat oliiviöljyssä. Grillaa parsoja kuumassa grillissä välillä käännellen noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat napakan kypsiä ja kauniin värisiä. Mausta suolalla. Laita parsat tarjoiluastiaan ja raasta päälle reilusti parmesaania.

Leikkaa liha viipaleiksi ja tarjoa parmesaaniparsojen ja chilivoin kera.