Bbq-possua, chilivoita ja parmesaaniparsaa
Valmistusohje
-
Valmista ensin maustevoi. Sekoita kaikki ainekset hieman pehmenneeseen voihin huolellisesti ja kääri pötkyläksi tuorekelmuun.
-
Laita voi pakastimeen kovettumaan. Vinkki: voit valmistaa voita kerralla suuremman määrän ja pakastaa sitä myöhempää käyttöä varten.
-
Grillaa lankkufileetä noin 15 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri.
-
Kääri lankkufilee folioon ja anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.
-
Pyöräytä parsat oliiviöljyssä. Grillaa parsoja kuumassa grillissä välillä käännellen noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat napakan kypsiä ja kauniin värisiä. Mausta suolalla.
-
Laita parsat tarjoiluastiaan ja raasta päälle reilusti parmesaania.
-
Leikkaa liha viipaleiksi ja tarjoa parmesaaniparsojen ja chilivoin kera.