BBQ Ribs ja karpalo-coleslaw
Valmistusohje
-
Yhdistä kaikki BBQ-kastikkeen ainekset ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.
-
Hiero suola ribseihin ja valele noin 1/3 kastikkeesta pinnalle. Laita ribsit voideltuun uunivuokaan ja peitä foliolla. Kypsennä 150 °C uunissa 2-3 tuntia. Anna jäähtyä ja kaada pohjalla oleva liemi lopun grillauskastikkeen joukkoon.
-
Valmista karpalo-coleslaw. Sekoita kastikkeen kaikki raaka-aineet tasaiseksi sauvasekoittimella.
-
Suikaloi tai raasta kaali, porkkana ja selleri. Sekoita joukkoon karpalot ja kastike.
-
Anna maustua kylmässä vähintään kaksi tuntia, mielellään seuraavaan päivään. Viimeistele kokonaisilla kuivatuilla karpaloilla hienonnetulla kevätsipulilla ennen tarjoilua.
-
Leikkaa jäähtyneet ribsit luiden väleistä paloiksi ja grillaa tummanruskeiksi kuumassa grillissä BBQ-kastikkeella valellen. Nauti lisukkeena karpalo-coleslawia.