BBQ Ribs ja karpalo-coleslaw

BBQ Ribs ja karpalo-coleslaw

Kokonaisaika: 200 min
Kypsennysaika: 180 min
Työaika: 20 min
Keskitaso

Valmistusohje

  • Yhdistä kaikki BBQ-kastikkeen ainekset ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella.

  • Hiero suola ribseihin ja valele noin 1/3 kastikkeesta pinnalle. Laita ribsit voideltuun uunivuokaan ja peitä foliolla. Kypsennä 150 °C uunissa 2-3 tuntia. Anna jäähtyä ja kaada pohjalla oleva liemi lopun grillauskastikkeen joukkoon.

  • Valmista karpalo-coleslaw. Sekoita kastikkeen kaikki raaka-aineet tasaiseksi sauvasekoittimella.

  • Suikaloi tai raasta kaali, porkkana ja selleri. Sekoita joukkoon karpalot ja kastike.

  • Anna maustua kylmässä vähintään kaksi tuntia, mielellään seuraavaan päivään. Viimeistele kokonaisilla kuivatuilla karpaloilla hienonnetulla kevätsipulilla ennen tarjoilua.

  • Leikkaa jäähtyneet ribsit luiden väleistä paloiksi ja grillaa tummanruskeiksi kuumassa grillissä BBQ-kastikkeella valellen. Nauti lisukkeena karpalo-coleslawia.

Kokeile reseptejä