Bellmanin pannu

Bellmanin pannu

1 arviota
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Helppo

500 g keitettyjä ja jäähdytettyjä perunoita
2dl kuohukermaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 rkl karkeaa dijonsinappia
suolaa ja rouhittua mustapippuria maun mukaan
voita paistamiseen

Lisäksi:

cocktailkurkkuja
punajuurikuutioita
paistettuja kananmunia

Valmistusohje

Viipaloi makkarat vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuutioi sipuli ja viipaloi valkosipuli. Puolita tai leikkaa perunat peukalon pään kokoisiksi paloiksi. Ruskista makkarat ja sipulit voissa. Lisää mukaan perunat ja jatka ruskistamista, kunnes perunatkin ovat saaneet hyvän värin. Lisää pannulle kerma ja dijonsinappi. Kiehauta ja anna pannun muhia, kunnes kerma on himan paksuuntunut. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Tarjoa Bellmanin pannu paistettujen kananmunia, etikkakurkkujen ja punajuurien kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa