Björckin pannu, srirachamajoneesia ja karamellisoitua sipulia

Björckin pannu, srirachamajoneesia ja karamellisoitua sipulia

0 arviota
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 75 min

Valmistusohje

Sekoita kaikki srirachamajoneesin ainekset kulhossa ja anna maustua vähintään tunnin ajan.

Valmista seuraavaksi karamellisoidut sipulit. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuumenna voi kasarissa miedolla lämmöllä ja lisää sipulit. Hauduta miedolla lämmöllä noin tunnin ajan kunnes sipuli on kauniin ruskeaa. Mausta suolalla.

Kuumenna öljy laakeassa kattilassa tai kasarissa, lisää lihasuikaleet ja ruskista. Lisää perunat ja voi, ruskista kevyesti. Lisää kerma ja hauduta noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele kevätsipulilla ja ruohosipulilla. Tarjoa srirachamajoneesin, karamellisoidun sipulin ja paistettujen kananmunien kera.

Sinua saattaisi kiinnostaa