Blöö kebab iskender

Blöö kebab iskender

Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 20 min
Helppo

Valmistusohje

Laita makkara pariksi tunniksi pakastimeen. Poista kohmettuneesta makkarasta kuori. Kuori lähtee helpommin, kun käytät makkaraa hetken lämpimän veden alla.

Sekoita kaikki hölskykurkkujen raaka-aineet kulhossa. Laita kansi tai kelmu tiukasti kulhon päälle. Hölskytä ja anna maustua hetki. Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään.

Höylää makkarasta juustohöylällä kebabia muistuttavia lastuja. Paista lastut pienissä erissä öljytyllä paistinpannulla kauniin värisiksi. Mausta makkaralastut mausteseoksella. Kuutioi leipä 2x2 cm kuutioiksi. Paista leipäkuutioita tilkassa rypsiöljyä, kunnes niissä kauniin paahtunut väri. Tähän sopii hyvin myös hieman kuivunut vaalea leipä. Kokoa annos lautaselle ja nauti.

Kokeile reseptejä