Bulgogi joulukinkusta

Bulgogi joulukinkusta

Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Viipaloi valkosipulinkynnet. Kuori ja hienonna inkivääri.

  • Freesaa valkosipuli ja inkivääri seesamiöljyssä pehmeiksi. Lisää mukaan sokeri, soija, riisiviinietikka, gochujang sekä omenamehu. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

  • Viipaloi kinkusta pieniä paloja. Paista kinkkuviipaleisiin / rippeisiin kaunis ja rapea pinta paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä.

  • Lisää pannulle bulgogi-kastike ja seesaminsiemenet ja karamellisoi kinkkupalat, kunnes kastike on hieman paksuuntunut. Tarjoa joulukinkku-bulgogi riisin kera.

Kokeile reseptejä