Butter pork ja basmatiriisiä
Valmistusohje
-
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Laita fileepihvit kulhoon ja lisää joukkoon valkosipuli, jogurtti ja mausteet. Anna lihojen maustua vähintään tunti.
-
Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuori ja raasta inkivääri. Kuullota sipulia, valkosipulia ja inkivääriä voissa pannulla keskilämmöllä muutama minuutti.
-
Lisää kastikkeen mausteet ja paista hetki. Lisää tomaattimurska ja kiehauta. Hauduta hetki ja soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.
-
Paista maustetut fileepihvit toisessa pannussa kauniin ruskeiksi ja lisää kastikkeeseen. Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon kerma ja mausta suolalla.
-
Viimeistele butter pork korianterilla ja keitä lisäkkeeksi basmatiriisiä pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pinnalle cashewpähkinöitä.