Caesarsalaatti

Caesarsalaatti

0 arviota
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 30 min
Helppo

Valmistusohje

Valmista ensin krutongit. Revi leipäviipaleet pieniksi paloiksi ja pyörittele voisulassa. Paahda pannulla tai 175-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes krutongit ovat kauniin ruskeita. Anna jäähtyä.

Jatka valmistamalla kastike. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset sauvasekoittimella korkeareunaisessa astiassa. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.

Huuhtele salaatti kylmällä vedellä ja kuivaa lehdet. Leikkaa suurimmat lehdet pienemmiksi.

Yhdistä kastike ja salaatinlehdet kulhoon ja vuole parmesanista lastuja salaatin päälle kuorimaveitsellä.

Caesar-salaattiin saat lisää makua ja rakennetta murskaamalla joukkoon Lihasipsejä.

Sinua saattaisi kiinnostaa