Caesarsalaatti
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 30 min
Helppo
Valmistusohje
-
Valmista ensin krutongit. Revi leipäviipaleet pieniksi paloiksi ja pyörittele voisulassa. Paahda pannulla tai 175-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes krutongit ovat kauniin ruskeita. Anna jäähtyä.
-
Jatka valmistamalla kastike. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset sauvasekoittimella korkeareunaisessa astiassa. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia.
-
Huuhtele salaatti kylmällä vedellä ja kuivaa lehdet. Leikkaa suurimmat lehdet pienemmiksi.
-
Yhdistä kastike ja salaatinlehdet kulhoon ja vuole parmesanista lastuja salaatin päälle kuorimaveitsellä.
-
Caesar-salaattiin saat lisää makua ja rakennetta murskaamalla joukkoon Lihasipsejä.